بیمارستان دامپزشکی درین

سگ مبتلا به دیستمپر

سگ مبتلا به دیستمپر

سگ مبتلا به دیستمپر

در این مطلب در بخش داخلی بیمارستان دامپزشکی درین میزبان یک سگ مبتلا به دیستمپر بودیم که به علت مشکل استفراغ و اسهال خونی به کلینیک دامپزشکی درین آورده شده بود. گزارش زیر توسط امیرحسین معصومی دانشجو ترم ۹ دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات که به عنوان کارآموز با بیمارستان دامپزشکی درین همکاری دارد تهیه و ارسال گردیده و در آن شرح حال و روند رسیدگی و درمان بیمار توضیح داده شده است که در ادامه تقدیم علاقه مندان می گردد.

کلینیک دامپزشکی حیوانات خانگی – بخش داخلی بيمارستان دامپزشکی درين دپارتمان حیوانات خانگی 

مشخصات بیمار:

  • نوع حیوان: سگ
  • نژاد: –
  • جنسیت: نر
  • نام حیوان : –
  • وزن: ۲۲/۶ کیلوگرم
  • سن: ۱/۵ سال
  • دما: ۳۹/۶ درجه
  • وضعیت: –
علت مراجعه:

توضیحات صاحب کیس : چند هفته پیش شروع به استفراغ کرد و اسهال خوندار داشت پیش دکتر برده بودند مشکوک به پاروا بود که تستش هم منفی شد. اشتها داره غذا میخوره دارو دادند اسهالش خوب شد ولی روز به روز ضعیف شد و نتونست راه بره حالت گیجی دارد دیشب هم بهش سرم زدند اما هیچ فرقی نکرد اصلا نمیتونه راه برود و به زمین می افتد

معاینه و تشخیص:

دکتر از صاحب کیس پرسیدند که در حال حاضر حیوان استفراغ دارد ؟ صاحب گفتند خیر ، تب دارد و از چشم ترشح چرکی دارد

در معاینه بالینی توسط پزشک معالج، مشخص شد که کف دست حیوان حالت پوسته پوسته شده (hard pad disease) دارد و عضلات سر آتروفی شده است.

ترشح چرکی از بینی و پوزه و علائم عصبی بدلیل عدم تعادل در نهایت می تواند منجر به تشنج و فلجی شود.

دکتر گفتند نمی توانیم قطعا بگوییم بیماری دیستمپر است چون تستی براش نداریم. معمولا از شروع بیماری بیشتر از یک هفته تا ده روز کیت تشخیص مثبت نیست اما بیماری آسیبش را می زند و حتی اگه خوب شود ممکن است یک بخشی از عدم تعادل بهتر شود ولی احتمال دارد یک تیک حرکت کوچکی روی دستش نشان بدهد.

درمان :

جهت درمان  داروی خوراکی داده شد و تاکید کردند که اگه بهتر شد اطلاع بدهند

قرص فنوباربیتال علائم عصبی کمتر می کند واکنش هایی که باعث عدم تعادل می شود کم تر می کند

کپسول داکسی سایکلین (آنتی بیوتیک) به همراه غذا مصرف شود

قرص فاموتیدین کاهش دهنده اسید معده

بیماری معمولا پیشرونده است و تا فاز تشنج و فلجی می رود. دارویی برای درمان کامل وجود ندارد، چون در دیستمپر آسیب ایجاد شده (در مغز یا ستون مهره) بستگی به سیستم ایمنی دارد، مگر اینکه وضعیت بالینی اش بهتر شود و یک مقدار وزن اضافه کند.

معمولا عدم تعادل بهتر نمی شود و فقط با دارو کنترل می شود

توضیحات درمورد بیماری دیستمپر Distemper

دیستمپر سگ یک بیماری مسری و جدی است که توسط ویروسی ایجاد می شود که به سیستم تنفسی، گوارشی و عصبی توله سگ ها و سگ ها حمله می کند. توله‌های کوچک‌تر از چهار ماه و سگ‌هایی که علیه دیستمپر سگ واکسینه نشده‌اند در خطر ابتلا به این بیماری هستند. سگ های آلوده ترشحات آبکی تا چرک مانند از چشمانشان ایجاد می کنند. سپس دچار تب، ترشحات بینی، سرفه، بی حالی، کاهش اشتها و استفراغ می شوند. همانطور که ویروس به سیستم عصبی حمله می کند، سگ های آلوده رفتار چرخشی، کج شدن سر، انقباضات عضلانی، تشنج همراه با حرکات جویدن فک و ترشح بزاق (“جویدن آدامس”)، تشنج، و فلج جزئی یا کامل ایجاد می کنند. این ویروس همچنین ممکن است باعث ضخیم شدن و سفت شدن بالشتک های پا شود که منجر به نام مستعار آن “بیماری لنت سخت” می شود.

هیچ درمان قطعی برای سگ مبتلا به دیستمپر وجود ندارد. درمان معمولاً شامل مراقبت‌های حمایتی و تلاش برای جلوگیری از عفونت‌های ثانویه است. کنترل استفراغ، اسهال و علائم عصبی؛ و از طریق تجویز مایعات با کم آبی بدن مبارزه کنید.

منبع : https://www.avma.org/resources/pet-owners/petcare/canine-distemper

سگ مبتلا به دیستمپر

 

سگ مبتلا به دیستمپر

توجه : گزارشات مختلفی که در سایت بیمارستان دامپزشکی درین در خصوص روند درمان بیماری ها ارائه می گردد صرفا جهت اطلاع و اشنائی با مراقبت های اولیه بوده و موکدا تاکید می گردد از هر گونه خویش درمانی حیوانات خانگی جدا خوداری نمائید

 


بیمارستان دامپزشکی در تهران

بسیاری از صاحبان و سرپرستان حیوانات خانگی به محض روبرو شدن با مشکل در دنیای مجازی بدنبال ” بهترین دامپزشکی ” می گردند و با سرچ کلماتی مانند

  • ” بهترین دامپزشکی تهران “
  • و یا ” بهترین دامپزشکی مرکز “

تلاش در یافتن ” بهترین درمانگاه حیوانات ” و یا ” بهترین دامپزشکی کشور ” می کنند. برخی بدنبال جملاتی مانند ” بهترین کلینیک دامپزشکی ” و امثال آن مانند ” بهترین درمانگاه دامپزشکی ” می گردند و البته صاحبان پرندگان این جستجو را با جملاتی مانند

  • ” بهترین کلینیک پرندگان “
  • و یا ” بهترین بیمارستان دامپزشکی “

سرچ و پیگیری می کنند.

دامپزشکی حیوانات کوچک در بیمارستان دامپزشکی درین بعنوان یک مرکز دامپزشکی در شرق پاسخگوی نیازهای دامپزشکی در مرکز بوده و بعنوان دامپزشکی مرکزی کشور مطرح و همچنین بواسطه دسترسی بزرگراهی راحت و خارج از طرح پاسخگوی صاحبان حیوانات نیازمند به دامپزشکی در نیاوران و حتی دنبال کننده گان دامپزشکی در پاسداران و یا سایر متقاضیان دامپزشکی ایران می باشد و بی شک حیوانات خانگی همشهریان و حتی سایر حیوانات ایرانیان در دامپزشکی درین تجربه بهتری خواهند داشت.

 


آشنایی بیشتر با بیمارستان دامپزشکی درین

حضور دامپزشکان و متخصصین دامپزشکی در بیمارستان دامپزشکی درین و وجود بخشها و قسمتهای مختلف منجمله

  1. بخش جراحی حیوانات ،
  2. داروخانه دامپزشکی ،
  3. آزمایشگاه حیوانات ،
  4. رادیولوژی
  5. و سونوگرافی

همچنین امکانات سرم تراپی حیوانات و واکسیناسیون حیوانات و تزریقات و فیزیوتراپی حیوانات و حتی خدمات جانبی مانند

  • پت شاپ
  • و اصلاح و شستشوی حیوانات
  • و بستری حیوانات
  • و سایر خدمات و امکانات
  • “اورژانس حیوانات “
  • یا “فوریتهای دامپزشکی “
  • و “امداد و اورژانس دامپزشکی “

از نیاز های جامعه می باشد.

ساعات کار بیمارستان درین

ساعت کار بخش داخلی، اورژانس، داروخانه، پت شاپ، بستری و رادیولوژی، آزمایشگاه و سایر بخش های بیمارستان دامپزشکی درین  بصورت شبانه روزی می باشد (۲۴ ساعته) و تنها کلینیک تخصصی پرندگان با حضور متخصصین پرنده همه روزه از ساعت ۱۰/۳۰ صبح الی ۲۴ شب ارائه خدمات می نماید.

لازم به ذکر است چنانچه علاقه به نگهداری از سگ و یا گربه در منزل و یا محیط کار را دارید، بیمارستان دامپزشکی درین با همکاری متخصصین حیوانات خانگی در بخش های ویژه و مجهز برای درمان این حیوانات، همه روزه آمادگی درمان، معاینه و ویزیت دوره ای حیوان شما را در بخش کلینیک حیوانات بیمارستان دامپزشکی درین را دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.