بیمارستان دامپزشکی درین

بی حسی و تشنج گربه

بی حسی و تشنج گربه

بی حسی و تشنج گربه

بیمارستان دامپزشکی درین حسب وظیفه مراکز درمانی و بعنوان یک بیمارستان حیوانات ، که متشکل از انواع کلینیک دامپزشکی و پت شاپ همراه با متخصصین و کادر کار آزموده ، مخصوص حیوانات خانگی و اصلاح و شستشو حیوانات ، درمان پرندگان و درمان حیوانات خاص و اگزوتیک فعالیت مینماید در بحران ویروس کرونا بصورت شبانه روزی آماده ارائه خدمات دامپزشکی به حیوانات خانگی و همراه شما می باشد. در این مطلب در بخش داخلی بیمارستان دامپزشکی درین میزبان گربه ایی بودیم که به علت بی حسی و تشنج گربه به بیمارستان آورده شده بود.

بیمارستان دامپزشکی درین با امکان تشخیص و درمان بیماری حیوانات خانگی وامکان بستری حیوان همچنین فراهم بودن فضای پانسیون حیوان و آمادگی انجام خدمات درمان حیوانات خانگی در انواع کلینیک دامپزشکی تخصصی مستقر در بیمارستان دامپزشکی شبانه روزی درین مانند کلینیک پرندگان ، کلینیک اگزوتیک ، کلینیک داخلی ، کلینیک جراحی، کلینیک دندانپزشکی حیوانات ، کلینیک چشم حیوانات ، کلینیک سرطان و بیماری های خاص و سایر امکانات به همراه کادر متخصص موجب گردیده این مرکز بعنوان یکی از بزرگترین و مجهزترین مراکز درمان حیوانات خانگی در میان علاقمندان و دوستداران حیوانات مطرح و زبانزد گردد.

بخش داخلى بيمارستان دامپزشکی درين دپارتمان حیوانات خانگی کلینیک دامپزشکی حیوانات درین

مشخصات بیمار:
  • نوع حیوان: گربه حمایتی
  • نژاد: –
  • جنسیت: –
  • نام: پیشی
  • وزن: ۲۵۰۰ گرم
  • سن: –
  • وضعیت واکسن: تزریقاتی نداشته
علت مراجعه:

طبق اظهارات صاحب کیس، پاها آسیب دیده و توان ایستادن روی پاها را ندارد و تقریبا بی حس شده است.

شکم‌ باد کرده و حالت تشنج در بیمار یک بار دیده شده است.

معاینه:

پس از انجام معاینات اولیه، پزشک معالج برای تشخیص دقیق تر درخواست رادیوگرافی از اندام حرکتی خلفی کردند.

اگر چیزی در عکس مشاهده نشود احتمالا ناشی از عصب رسانی ضعیف به مثانه یا روده است و یا بیماری ویروسی felv ،FIV ،FIP باشد .

تشخیص:

بعد از گرفته شدن عکس مشاهده شد که این حالت ناشی از نرمی استخوان (osteoporosis) بود و آسیب نخاعی شدید غیر قابل درمانی نبود و ناشی از کمبود کلسیم بوده و تشنج ها نیز مربوط به این موضوع بوده است.

درمان و دارو:

برای درمان اولیه تزریق کلسیم انجام شد و برای ادامه درمان دکتر داروهای زیر را تجویز کردند.

ملوکسیکام تزریقی ۳ روز

فاموتیدین (به علت افزایش اسید معده ناشی از‌ ملوکسیکام)

شربت کلسیم osteocare

ویتامین A+D

تزریق انروفلوکساسین

سرم ۱/۳ ،۲/۳

بی حسی و تشنج گربه

 

 

گزارش از فاطمه محمدی دانشجوی دكتري دامپزشكي کار آموز دپارتمان داخلی کلینیک دامپزشکی بخش کلینیک اگزوتیک وپرندگان و درمان حیوانات خانگی در بیمارستان دامپزشکی درین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.