بیمارستان دامپزشکی درین

۱۰ نشانه استرس در سگ ها

10 نشانه استرس در سگ ها

۱۰ نشانه استرس در سگ ها

در این مطلب در بخش مقالات بیمارستان دامپزشکی درین به بررسی ۱۰ نشانه استرس در سگ ها پرداخته ایم و مواردی را که در این زمینه باید با آنها آشنا شوید را شرح داده ایم.

کلینیک دامپزشکی حیوانات خانگی بیمارستان دامپزشکی شبانه روزی درین

چه چیزی باعث می‌شود سگ‌ها دچار استرس و اضطراب شوند؟ 

احساس استرس، اضطراب و غم و اندوه اغلب در صورت تغییر یا ناسازگاری در زندگی سگ ایجاد می شود. نقل مکان به یک خانه جدید، اضافه شدن یک عضو جدید خانواده مانند یک نوزاد یا یک حیوان خانگی جدید، یا از دست دادن صاحب یا همراه، می تواند باعث ایجاد احساس اضطراب و افسردگی در سگ شود. تغییر قابل توجهی در برنامه روزانه سگ مانند کارکردن ساعت های طولانی تری توسط صاحب سگ، یا گذراندن دوره های طولانی در لانه یا مرکز نگهداری، می تواند باعث ایجاد احساس استرس یا افسردگی شود.

سگ‌ها همچنین اگر راهی برای رفتار طبیعی سگ مانند دویدن، بازیابی، بو کردن و حفاری به آنها داده نشود، می‌توانند دچار استرس یا افسردگی شوند.

استرس همچنین معمولاً با جدایی از صاحب، صداهای بلند، اشیاء بزرگ یا عجیب و غریب یا گروه های بزرگ مردم در سگ ها ایجاد می شود.

نحوه واکنش سگ با شرایط محیطی، شرایط، ژنتیک و سازگاری عصبی سگ مشخص می شود.

۱۰ نشانه استرس در سگ ها

در حالی که برخی از علائم استرس و اضطراب در سگ ها آشکار است، برخی دیگر پنهان هستند. به عنوان صاحبان سگ، مهم است که این علائم را زودتر قبل از تبدیل شدن به مشکل جدی‌تر بشناسیم.

شایع ترین علائم استرس که ممکن است در سگ خود مشاهده کنید به شرح زیر است:

۱٫کاهش یا عدم اشتها

احساس استرس و اضطراب می تواند باعث شود سگ علاقه خود را به غذا از دست بدهد. اگر سگ شما که زمانی غذا را دنبال می کرد ، اکنون به سختی به خوردن شام علاقه مند است، مهم است که به او توجه کنید. علت این امر ممکن است استرس و اضطراب باشد، اما بسیاری از مسائل پزشکی نیز وجود دارد که می تواند باعث کاهش یا عدم اشتها شود. بنابراین مهم است که سگ خود را توسط دامپزشک معاینه کنید تا قبل از اینکه فرض کنید استرس عامل این بیماری است، هر گونه بیماری زمینه ای دیگر را رد کنید.10 نشانه استرس در سگ ها

۱۰ نشانه استرس در سگ ها

۲٫گوش های سنجاق یا عقب کشیده شده

سگ شما ممکن است هنگام احساس استرس یا اضطراب گوش های خود را به عقب بکشد یا تیز کند. این مورد در نژادهای گوش فلاپی مشخص نیست.

۳٫لیسیدن بینی و لب، خمیازه کشیدن، آب دهان

از دیگر نشانه های ظریف استرس و اضطراب که به آن توجه نمی شود، لیسیدن بینی و لب ها، خمیازه کشیدن و آب دهان است . سگی که در محیطی آرام قرار دارد و هنگامی که یک خوراکی خوشمزه به او می دهند آب دهانش می‌ریزد و لب‌هایش را لیس می‌زند، بعید است تحت استرس باشد، اما اگر لیسیدن لب‌ها با تغییر در وضعیت بدن، گوش‌های تیز کرده یا نفس نفس زدن همراه باشد، احتمالاً نشان‌دهنده این است که سگ در حال تجربه استرس و اضطراب است.

مسائل پزشکی مانند بیماری های دندانی یا مواردی که باعث تهوع می شوند نیز ممکن است باعث لیسیدن لب و آب دهان شوند، بنابراین در صورت تداوم این علائم، مهم است که سگ خود را برای معاینه و تشخیص دقیق نزد دامپزشک ببرید.

10 نشانه استرس در سگ ها

۱۰ نشانه استرس در سگ ها

۴٫تغییر در وضعیت یا وضعیت بدن

یک سگ مضطرب یا غمگین ممکن است خم شود یا حالت خمیده به خود بگیرد و دم خود را زیر بدنش قرار داده باشد.

یک سگ تحت استرس همچنین ممکن است خودش را سفت کند و حاضر نباشد به جایی از آن ترسیده و تهدید شده، نگاه کند.

۵٫تنبلی

سگ ها هنگام هیجان، گرما، نفس تنگی بعد از ورزش یا استرس نفس نفس می زنند.

نفس نفس زدن به دلیل استرس اغلب همراه با سایر علائم استرس و اضطراب ظاهر می شود.

۶٫لرزیدن

احساسات شدید مانند ترس و اضطراب می تواند باعث لرزش سگ شود. درد و بیماری همچنین می تواند باعث لرزش و لرزش شود، بنابراین مهم است که اگر این علائم پس از آرام شدن سگ شما یا خارج شدن از یک موقعیت استرس زا ادامه یافت، توسط دامپزشک معاینه شوید.

۷٫افزایش صداسازی

صدا زدن برای سگ ها طبیعی است، اما ناله، زوزه کشیدن و پارس کردن ممکن است در طول دوره های استرس و اضطراب تشدید شود. اگر سگ شما به طور ناگهانی شروع به صدا زدن کرد، مهم است که قبل از این که استرس را مقصر فرض کنید، دلایل پزشکی رفتار او را نیز بررسی کنید.

۸٫اسهال

موقعیت‌های استرس‌زا مانند فرزندخواندگی، سوار شدن در ماشین، جابه‌جایی یا جدایی از مالک می‌تواند باعث بروز اسهال شود.

بر اساس گزارش کلینیک ، ترشح نوراپی نفرین (هورمون “جنگ یا گریز”) بر دستگاه گوارش سگ تأثیر می گذارد و در نتیجه اسهال ایجاد می شود.

معمولاً اسهال ناشی از استرس گذرا است و باید طی چند روز با رژیم غذایی ملایم برطرف شود . از آنجایی که اسهال می تواند دلایل زیادی داشته باشد، اگر اسهال سگ شما شدت بیشتری پیدا کند، خون در آن وجود داشته باشد، با علائم دیگر بیماری مانند استفراغ یا کاهش اشتها همراه باشد یا ظرف یک یا دو روز بهبود نیابد، سگ شما باید توسط دامپزشک معاینه شده و درمان شود.

۹٫دفع در خانه

اگر سگ شما با اینکه در مورد ادرار و مدفوع در خانه کاملاً آموزش دیده بود، شروع به ادرار و مدفوع کردن در داخل خانه کرد، می تواند نشانه استرس باشد. برخی از سگ ها ممکن است در خانه به دلیل از دست دادن کنترل در هنگام اضطراب دفع کنند. کثیف شدن خانه همچنین می تواند نشان دهنده یک مشکل پزشکی مانند عفونت دستگاه ادراری یا بی اختیاری مدفوع یا ادرار باشد، بنابراین مهم است که سگ خود را برای شناسایی علت توسط دامپزشک معاینه کنید. به یاد داشته باشید که سگ ها از روی “کینه” در خانه دفع نمی کنند، بنابراین تنبیه سگ شما ممکن است این رفتار را بدتر کند یا منجر به مشکلات رفتاری دیگری شود.

۱۰٫رفتارهای تکراری یا اجباری

دوره های طولانی استرس و اضطراب می تواند منجر به رفتارهای اجباری شود که هدفی جز کمک به سگ برای مقابله با عوامل استرس زا مانند ورزش کم و گوشه گیری ندارد. به عنوان مثال، یک سگ در صورت استرس مزمن، ممکن است به طور مکرر یک یا چند اندام خود را لیس بزند تا خود را آرام کند. سایر رفتارهای اجباری عبارتند از تعقیب دم یا چرخیدن، لیسیدن هوا، یا مکیدن پهلو.

برخی از این رفتارها ممکن است علت پزشکی زمینه‌ای داشته باشند، مانند درد ناشی از آرتروز که باعث لیسیدن مکرر اندام می‌شود، بنابراین اگر سگتان شروع به نشان دادن رفتارهای تکراری کرد، مهم است که توسط دامپزشک معاینه شود.

 

10 نشانه استرس در سگ ها

۱۰ نشانه استرس در سگ ها

اگر سگ شما علائم استرس و اضطراب را نشان می دهد چه باید بکنید

در شرایط خاص، احساس استرس و اضطراب یک واکنش کاملا طبیعی است. در این موارد، دور کردن سگ از موقعیت استرس زا باید برای کاهش احساس استرس کافی باشد. اگر سگ شما علائم استرس یا اضطراب را بیشتر اوقات یا در موقعیت های نامناسب نشان می دهد، مهم است که برای درمان او اقدام کنید. تشخیص زودهنگام و مداخله برای جلوگیری از تشدید احساس پریشانی و ایجاد مشکلات رفتاری در این موارد ضروری است.

اولین قدم این است که سگ خود را توسط دامپزشک معاینه کنید تا هر گونه دلایل پزشکی را برای رفتار آنها بررسی کند. برخی از سگ ها ممکن است به ترکیبی از دارو و اصلاح رفتار نیاز داشته باشند.

 

منبع:

https://petkeen.com/signs-dog-is-stressed-depressed-sad-vet-answer/


بیمارستان دامپزشکی در تهران

بسیاری از صاحبان و سرپرستان حیوانات خانگی به محض روبرو شدن با مشکل در دنیای مجازی بدنبال ” بهترین دامپزشکی ” می گردند و با سرچ کلماتی مانند

  • ” بهترین دامپزشکی تهران “
  • و یا ” بهترین دامپزشکی مرکز “

تلاش در یافتن ” بهترین درمانگاه حیوانات ” و یا ” بهترین دامپزشکی کشور ” می کنند. برخی بدنبال جملاتی مانند ” بهترین کلینیک دامپزشکی ” و امثال آن مانند ” بهترین درمانگاه دامپزشکی ” می گردند و البته صاحبان پرندگان این جستجو را با جملاتی مانند

  • ” بهترین کلینیک پرندگان “
  • و یا ” بهترین بیمارستان دامپزشکی “

سرچ و پیگیری می کنند.

هرگز نباید فراموش کرد ، بیمارستانهای دامپزشکی حیوانات خانگی , و مراکز دامپزشکی در تهران بعنوان یکی از نهادهای مهم در نظام نوین درمان و بهداشت و سلامت جامعه مطرح می باشد. و از این جهت دارا ی اهمیت هستند که منابع عظیمی از سرمایه های انسانی ،مالی و تجهیزاتی را مورد استفاده و کاربردی در مراکز دامپزشکی در پایتخت و حتی دامپزشکی در خاورمیانه قرار می دهند تا ضمن مسئولیت تامین و حفظ “سلامت حیوانات خانگی ” که موجب ارتقا بهداشت و سلامت افراد و نهایتا جامعه را فراهم می نمایند نقشی اساسی بعنوان ستیا در دامپزشکی و رفع مشکلات اجتماعی از جمله اشتغالزائی را نیز عهده دار یاشند و رابطه ایرانیان و دامپزشکی را بیش از پیش نمایان گردانند

دامپزشکی حیوانات کوچک در بیمارستان دامپزشکی درین بعنوان یک مرکز دامپزشکی در شرق پاسخگوی نیازهای دامپزشکی در مرکز بوده و بعنوان دامپزشکی مرکزی کشور مطرح و همچنین بواسطه دسترسی بزرگراهی راحت و خارج از طرح پاسخگوی صاحبان حیوانات نیازمند به دامپزشکی در نیاوران و حتی دنبال کننده گان دامپزشکی در پاسداران و یا سایر متقاضیان دامپزشکی ایران می باشد و بی شک حیوانات خانگی همشهریان و حتی سایر حیوانات ایرانیان در دامپزشکی درین تجربه بهتری خواهند داشت.

 


آشنایی بیشتر با بیمارستان دامپزشکی درین

حضور دامپزشکان و متخصصین دامپزشکی در بیمارستان دامپزشکی درین و وجود بخشها و قسمتهای مختلف منجمله

  1. بخش جراحی حیوانات ،
  2. داروخانه دامپزشکی ،
  3. آزمایشگاه حیوانات ،
  4. رادیولوژی
  5. و سونوگرافی

همچنین امکانات سرم تراپی حیوانات و واکسیناسیون حیوانات و تزریقات و فیزیوتراپی حیوانات و حتی خدمات جانبی مانند

  • پت شاپ
  • و اصلاح و شستشوی حیوانات
  • و بستری حیوانات
  • و سایر خدمات و امکانات

در مرکز درمانی و انواع کلینیک حیوانات مستقر در بیمارستان دامپزشکی درین برای انواع پت و حیوان خانگی و پرندگان و حیوانات اگزوتیک و حیوانات خاص ،این امکان را فراهم نموده تا صاحبان حیوانات همراه ، بتوانند با مراجعه حضوری و دوره ای پت خود را مورد معاینه و برسی دوره ای قرار داده و از سلامت او مطمئن شوند.

همچنین چنانچه بیماری و مشکلی برای پت و پرنده و یا حیوان خانگی و اگزوتیک پیش آمد، اقدامات درمانی و حتی اورژانسی را بصورت شبانه روزی دریافت کنند.

از آنجائی که بواسطه رشد جامعه شهرنشینی و نگهداری حیوانات خانگی بصورت روز افزون در حال رشد است و متعاقب آن خطر بروز حوادث و اتفاقات برای این موجودات بیش از پیش وجود دارد ایجاد واحدی بعنوان

  • “اورژانس حیوانات “
  • یا “فوریتهای دامپزشکی “
  • و “امداد و اورژانس دامپزشکی “

از نیاز های جامعه میباشد ” بیمارستان دامپزشکی ” درین اقدام به راه اندازی بخش ” امداد و فوریتهای دامپزشکی ” و راه اندازی ” کلینیک سیار حیوانات ” یا کلینیک سیار دامپزشکی ” با تهیه و تجهیز ” آمبولانس دامپزشکی ” که در واقع از آن بعنوان ” آمبولانس حیوانات خانگی ” نام برده می شود نموده تا خدمات ” اورژانس و امداد و فوریتهای دامپزشکی ” را بهتر و سریعتر ارائه نماید.

ساعات کار بیمارستان درین

ساعت کار بخش داخلی، اورژانس، داروخانه، پت شاپ، بستری و رادیولوژی، آزمایشگاه و سایر بخش های بیمارستان دامپزشکی درین  بصورت شبانه روزی می باشد (۲۴ ساعته) و تنها کلینیک تخصصی پرندگان با حضور متخصصین پرنده همه روزه از ساعت ۱۰/۳۰ صبح الی ۲۴ شب ارائه خدمات می نماید.

لازم به ذکر است چنانچه علاقه به نگهداری از سگ و یا گربه در منزل و یا محیط کار را دارید، بیمارستان دامپزشکی درین با همکاری متخصصین حیوانات خانگی در بخش های ویژه و مجهز برای درمان این حیوانات، همه روزه آمادگی درمان، معاینه و ویزیت دوره ای حیوان شما را در بخش کلینیک حیوانات بیمارستان دامپزشکی درین را دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.