بیمارستان دامپزشکی درین

عارضه چشم گیلاسی سگ

عارضه چشم گیلاسی سگ

عارضه چشم گیلاسی سگ

در این مطلب در بخش داخلی بیمارستان دامپزشکی درین میزبان سگی بودیم که به علت وجود عارضه چشم گیلاسی سگ به بیمارستان درین آورده شده بود. گزارش زیر توسط علیرضا پورعلی  که به عنوان کارآموز با بیمارستان دامپزشکی درین همکاری دارد تهیه و ارسال گردیده و در آن شرح حال و روند رسیدگی و درمان بیمار توضیح داده شده است که در ادامه تقدیم علاقه مندان می گردد.

کلینیک دامپزشکی حیوانات خانگی – بخش داخلی بيمارستان دامپزشکی درين دپارتمان حیوانات خانگی 

مشخصات بیمار:
  • نوع حیوان: سگ
  • نژاد: –
  • جنسیت: نر
  • نام حیوانات : میلو
  • وزن: –
  • سن: ۳ ماه
  • دما: –
  • وضعیت: عقیم نشده – واکسن خورده
علت مراجعه:

از ظهر زائده ای در چشم بیرون آمده است و برای معاینه کیس را به بیمارستان آورده اند

معاینه:

پس از انجام معاینات اولیه، پزشک معالج جهت تشخیص دقیق تر با نوار فلوئورسنت چشم را رنگ کردند تا چشم ها را از لحاظ وجود زخم قرنیه(keratitis ulcerative) بررسی کنند.

تشخیص:

از لحاظ زخم قرنیه هر ۲چشم بررسی شد و زخمی نداشت ولی بیرون زدگی غده اشکی سوم(چشم گیلاسی)(cherry eye)داشت که این عارضه در اثر بزرگ شدگی این غده و یا عدم توانایی بافت های اطراف آن در نگهداری این غده در محل خود بروز می‌کند.

در این حیوانات، غده اشکی به صورت توده‌های صورتی رنگ و کاملاً مشخص در گوشه‌ی داخلی چشم دیده می‌شود که به چشم گیلاسی معروف است.

عارضه چشم گیلاسی در ۲صورت بوجود می آید:

۱-تروماتیک:که در اثر حادثه یا ضربه ای بیرون میزند

۲-ژنتیک: که از لحاظ ژنتیکی ماهیچه های اطراف توان کافی را ندارد

درمان:

در این کیس این عارضه در مراحل خفیف بود اما اگر درمان و رسیدگی کافی انجام نشود باید جراحی شود. جهت پیشگیری از پیشرفت عارضه و درمان آن، پزشک معالج داروهای زیر را تجویز کرده و نحوه مصرف آنرا به صاحب کیس توضیح دادند:

  • Ciplex
  • Betametasone
  • Artificial tears

 

توجه : گزارشات مختلفی که در سایت بیمارستان دامپزشکی درین در خصوص روند درمان بیماری ها ارائه می گردد صرفا جهت اطلاع و اشنائی با مراقبت های اولیه بوده و موکدا تاکید می گردد از هر گونه خویش درمانی حیوانات خانگی جدا خوداری نمائید

آشنایی بیشتر با بیمارستان دامپزشکی درین

حضور دامپزشکان و متخصصین دامپزشکی در بیمارستان دامپزشکی درین و وجود بخشها و قسمتهای مختلف منجمله بخش جراحی حیوانات ، داروخانه دامپزشکی ، آزمایشگاه حیوانات ، رادیولوژی و سونوگرافی همچنین امکانات سرم تراپی حیوانات و واکسیناسیون حیوانات و تزریقات و فیزیوتراپی حیوانات و حتی خدمات جانبی مانند پت شاپ و اصلاح و شستشوی حیوانات و بستری حیوانات و سایر خدمات و امکانات در مرکز درمانی و انواع کلینیک حیوانات مستقر در بیمارستان دامپزشکی درین برای انواع پت و حیوان خانگی و پرندگان و حیوانات اگزوتیک و حیوانات خاص ،این امکان را فراهم نموده تا صاحبان حیوانات همراه ، بتوانند با مراجعه حضوری و دوره ای پت خود را مورد معاینه و برسی دوره ای قرار داده و از سلامت او مطمئن شوند. همچنین چنانچه بیماری و مشکلی برای پت و پرنده و یا حیوان خانگی و اگزوتیک پیش آمد، اقدامات درمانی و حتی اورژانسی را بصورت شبانه روزی دریافت کنند.

ساعات کار بیمارستان درین

ساعت کار بخش داخلی، اورژانس، داروخانه، پت شاپ، بستری و رادیولوژی، آزمایشگاه و سایر بخش های بیمارستان دامپزشکی درین  بصورت شبانه روزی می باشد (۲۴ ساعته) و تنها کلینیک تخصصی پرندگان با حضور متخصصین پرنده همه روزه از ساعت ۱۳ الی ۲۱ ( ۱ تا ۹ شب ) ارائه خدمات می نماید.

لازم به ذکر است چنانچه علاقه به نگهداری از سگ و یا گربه در منزل و یا محیط کار را دارید، بیمارستان دامپزشکی درین با همکاری متخصصین حیوانات خانگی در بخش های ویژه و مجهز برای درمان این حیوانات، همه روزه آمادگی درمان، معاینه و ویزیت دوره ای حیوان شما را در بخش کلینیک حیوانات بیمارستان دامپزشکی درین را دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.