بیمارستان دامپزشکی درین

زخم بستر پای گربه

زخم بستر پای گربه

درمان زخم بستر پای گربه

در این مطلب در بخش داخلی بیمارستان دامپزشکی درین میزبان گربه ایی بودیم که برای درمان زخم بستر پای گربه به کلینیک دامپزشکی درین آورده شده بود. گزارش زیر توسط حمید صادقی دانشجوی ترم دهم دانشگاه لرستان که به عنوان کارآموز بخش داخلی با بیمارستان دامپزشکی درین همکاری دارد تهیه و ارسال گردیده و در آن شرح حال و روند رسیدگی و درمان بیمار توضیح داده شده است که در ادامه تقدیم علاقه مندان می گردد.

کلینیک دامپزشکی حیوانات خانگی – بخش داخلی بيمارستان دامپزشکی درين دپارتمان حیوانات خانگی 
مشخصات بیمار:
  • نوع حیوان: گربه
  • نژاد: پرشین
  • جنسیت: ماده
  • نام حیوان : –
  • وزن: ۳.۸ کیلوگرم
  • سن: پنج ساله
  • دما: –
  • وضعیت: –
تاریخچه بیمار:

گربه ای با سابقه مشکل قلبی همراه با درگیری عصبی عضلانی اندام حرکتی که تحت درمان فیزیوتراپی می باشد و در حرکت دادن اندام حرکتی خلفی مشکل دارد

علت مراجعه:

این گربه به دلیل وجود زخم هایی در پای سمت چپ به کلینیک دامپزشکی درین مراجعه کرده بود.

معاینه و تشخیص :

طی معاینه زخم های پای بیمار توسط پزشک معالج، چرکی و عفونی شدن زخم ها همراه با درگیری بافت نرم ( پوست و عضله ) و استخوان نیز دیده شد.

با توجه به پیشینه بیمار که هم مشکل قلبی داشته و هم اندام خلفی دارای مشکل عصب رسانی بوده و حیوان به مدت طولانی وزنش را روی اندام حرکتی انداخته است، با گذشت زمان منجر به زخم بستر می شود که علت اصلی این زخم ها این موضوع می باشد.

روش درمان:

بافت مرده زخم پای چپ جدا شده و سپس پانسمان شده و به علت عفونی شدن زخم و پیشرفت آن از آنتی بیوتیک های سیستمیک برای کنترل پیشروی آن استفاده شد و ممکن است با توجه به پیشرفت زخم نیاز به جراحی داشته باشد.

"</a

زخم بستر پای گربه

زخم بستر (bedsore) :

در تعریف زخم بستر می توان گفت: زخم پوست و بافت های متصل به آن است که در اثر فشار، اصطکاک و برش طولانی مدت روی پوست ایجاد می شود. آسیب فشاری (Pressure injury)؛ زخم بستر، زخم فشاری و زخم پوستی نیز نامیده می شود. شایع ترین محل های ایجاد زخم بستر، نواحی زیرین پوست هستند که ناحیه استخوانی مانند پاشنه پا، تیغه های شانه، پشت زانو، مچ پا، باسن و دنبالچه را می پوشانند.

زخم بستر شامل ۴ مرحله می باشد که مرحله‌ ۱؛ نشانه تغییر رنگ و تغییر دما را نشان می دهد و تنها با برداشتن فشار از ناحیه آسیب دیده به راحتی می توان آن را مدیریت کرد. پوست در مرحله۱ دست نخورده است، در حالی که در مرحله ۴ آسیب به عضله و استخوان گسترش می یابد و باعث درد شدید و عفونت می شود و جراحی اغلب برای این مرحله توصیه می شود.

در بیماران مسن و بیماران مبتلا به ضایعه نخاعی، زخم بستر یکی از علل مهم ناتوانی و مرگ و میر است.

"</a

 

توجه : گزارشات مختلفی که در سایت بیمارستان دامپزشکی درین در خصوص روند درمان بیماری ها ارائه می گردد صرفا جهت اطلاع و اشنائی با مراقبت های اولیه بوده و موکدا تاکید می گردد از هر گونه خویش درمانی حیوانات خانگی جدا خوداری نمائید

 


بیمارستان دامپزشکی در تهران

بسیاری از صاحبان و سرپرستان حیوانات خانگی به محض روبرو شدن با مشکل در دنیای مجازی بدنبال ” بهترین دامپزشکی ” می گردند و با سرچ کلماتی مانند

  • ” بهترین دامپزشکی تهران “
  • و یا ” بهترین دامپزشکی مرکز “

تلاش در یافتن ” بهترین درمانگاه حیوانات ” و یا ” بهترین دامپزشکی کشور ” می کنند. برخی بدنبال جملاتی مانند ” بهترین کلینیک دامپزشکی ” و امثال آن مانند ” بهترین درمانگاه دامپزشکی ” می گردند و البته صاحبان پرندگان این جستجو را با جملاتی مانند

  • ” بهترین کلینیک پرندگان “
  • و یا ” بهترین بیمارستان دامپزشکی “

سرچ و پیگیری می کنند.

دامپزشکی حیوانات کوچک در بیمارستان دامپزشکی درین بعنوان یک مرکز دامپزشکی در شرق پاسخگوی نیازهای دامپزشکی در مرکز بوده و بعنوان دامپزشکی مرکزی کشور مطرح و همچنین بواسطه دسترسی بزرگراهی راحت و خارج از طرح پاسخگوی صاحبان حیوانات نیازمند به دامپزشکی در نیاوران و حتی دنبال کننده گان دامپزشکی در پاسداران و یا سایر متقاضیان دامپزشکی ایران می باشد و بی شک حیوانات خانگی همشهریان و حتی سایر حیوانات ایرانیان در دامپزشکی درین تجربه بهتری خواهند داشت.

 


آشنایی بیشتر با بیمارستان دامپزشکی درین

حضور دامپزشکان و متخصصین دامپزشکی در بیمارستان دامپزشکی درین و وجود بخشها و قسمتهای مختلف منجمله

  1. بخش جراحی حیوانات ،
  2. داروخانه دامپزشکی ،
  3. آزمایشگاه حیوانات ،
  4. رادیولوژی
  5. و سونوگرافی

همچنین امکانات سرم تراپی حیوانات و واکسیناسیون حیوانات و تزریقات و فیزیوتراپی حیوانات و حتی خدمات جانبی مانند

  • پت شاپ
  • و اصلاح و شستشوی حیوانات
  • و بستری حیوانات
  • و سایر خدمات و امکانات
  • “اورژانس حیوانات “
  • یا “فوریتهای دامپزشکی “
  • و “امداد و اورژانس دامپزشکی “

از نیاز های جامعه می باشد.

ساعات کار بیمارستان درین

ساعت کار بخش داخلی، اورژانس، داروخانه، پت شاپ، بستری و رادیولوژی، آزمایشگاه و سایر بخش های بیمارستان دامپزشکی درین  بصورت شبانه روزی می باشد (۲۴ ساعته) و تنها کلینیک تخصصی پرندگان با حضور متخصصین پرنده همه روزه از ساعت ۱۰/۳۰ صبح الی ۲۴ شب ارائه خدمات می نماید.

لازم به ذکر است چنانچه علاقه به نگهداری از سگ و یا گربه در منزل و یا محیط کار را دارید، بیمارستان دامپزشکی درین با همکاری متخصصین حیوانات خانگی در بخش های ویژه و مجهز برای درمان این حیوانات، همه روزه آمادگی درمان، معاینه و ویزیت دوره ای حیوان شما را در بخش کلینیک حیوانات بیمارستان دامپزشکی درین را دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.