بیمارستان دامپزشکی درین

بررسی سقوط گربه از ارتفاع

بررسی سقوط گربه از ارتفاع

بررسی سقوط گربه از ارتفاع

در این مطلب در بخش مقالات بیمارستان دامپزشکی درین به بررسی سقوط گربه از ارتفاع پرداخته ایم و مواردی را که در این زمینه باید با آنها آشنا شوید را شرح داده ایم.

کلینیک دامپزشکی حیوانات و پرندگان خانگی بیمارستان دامپزشکی شبانه روز ی درین

بررسی سقوط گربه از ارتفاع

High Rise Syndrome in Cats

در حالی که گربه ها به دلیل توانایی خود در فرود آمدن روی پاهای خود مشهور هستند، واقعیت این است که آنها همیشه فرود موفقی ندارند. سندرم افتادن از ارتفاع به مجموعه آسیب‌هایی گفته می‌شود که گربه‌ها ممکن است هنگام سقوط از مکان‌های بلند متحمل شوند.

این وضعیت بیشتر در هوای گرم‌تر دیده می‌شود، اما سندرم افتادن از ارتفاع می‌تواند هر زمان که پنجره یا در بالکن باز بماند رخ دهد.

گربه ها عاشق نشستن روی طاقچه ها و تماشای پرواز پرندگان هستند.

اگر یک پنجره خیلی باز باشد یا اگر روی صفحه شل فشار داده شود، ممکن است به بیرون بیفتند.

اگر گربه ها از جارو برقی یا صدای بلند دیگری وحشت زده شوند، ممکن است زمین بخورند.

بررسی سقوط گربه از ارتفاع

۱- بررسی علل پیومترا

در دهه ۱۹۸۰، مرکز پزشکی حیوانات برای اولین بار در مورد سندرم افتادن از ارتفاع گزارش داد، زمانی که AMC در طول پنج ماه، ۱۳۲ گربه را که از ساختمان سقوط کرده بودند، درمان کرد. اگرچه ۹۰ درصد گربه‌ها زنده ماندند، اما بسیاری از گربه‌ها صدمات جدی از جمله

  • ضربه به قفسه سینه،
  • آسیب‌های سر/صورت
  • و شکستگی اندام‌ها را متحمل شدند.

گربه هایی که در آپارتمان هایی با بالکن یا پنجره های بدون محافظ زندگی می کنند بیشتر در معرض خطر هستند.

بسیاری از صاحبان بر این باورند که گربه آنها نمی افتد، یا اگر بیفتد، با خیال راحت روی پاهایش فرود می آید. در حالی که “رفلکس راست” گربه به او اجازه می دهد تا بدن خود را بچرخاند و بیشتر اوقات روی پاهایش فرود آید، اما ممکن است آسیب ببیند.

بچه گربه ها و گربه های جوان به دلیل بی تجربگی و کنجکاوی بیشتر مستعد سقوط هستند. گربه‌های مسن‌تر یا کم‌چاب‌تر ممکن است آسیب بیشتری ببینند، اگر نتوانند به موقع موقعیت خود را تغییر دهند، یا اگر پاهایشان خیلی ضعیف باشد.

بررسی سقوط گربه از ارتفاع

۲- علایم بالینی:

نشانه ها

اگر گربه شما از ارتفاع قابل توجهی سقوط کرد، فورا او را به اورژانس دامپزشکی ببرید. تعدادی صدمات جدی که او متحمل شده است وجود دارد که ممکن است برای شما واضح نباشد.

هر چه زودتر گربه شما مورد ارزیابی و درمان قرار گیرد، شانس بهبودی کامل بیشتر است.

۳- تشخیص:

گربه ای که افتاده ممکن است در شوک باشد و به مایعات، اکسیژن و تسکین درد نیاز داشته باشد.

دامپزشک اورژانس یک معاینه کامل انجام می دهد و ممکن است برای ارزیابی وضعیت گربه شما

  1. رادیوگرافی،
  2. سونوگرافی
  3. یا سایر آزمایشات

را تجویز کند.

اگرچه صدمات مختلف زیادی ممکن است ایجاد شود ، رایج ترین آنها عبارتند از:

  • صدمات قفسه سینه و ریه
  • آسیب های سر و صورت
  • شکستگی اندام
  • خونریزی اندام شکمی

جراحات به این بستگی دارد که گربه از چه ارتفاعی افتاده است و در چه موقعیتی و در چه سطحی فرود می آید.

۴- درمان:

  • اکسیژن تراپی ،
  • داروهای کورتیکوئید ،
  • ضد درد ،
  • سرم تراپی

 

 

 

گردآورنده:

گزارش توسط سپیده عبدالغنی زاده دانشجوی ترم ۹ علوم تحقیقات برای بیمارستان دامپزشکی درین تهیه و تنظیم شده است.


بیمارستان دامپزشکی در تهران

بسیاری از صاحبان و سرپرستان حیوانات خانگی به محض روبرو شدن با مشکل در دنیای مجازی بدنبال ” بهترین دامپزشکی ” می گردند و با سرچ کلماتی مانند

  • ” بهترین دامپزشکی تهران “
  • و یا ” بهترین دامپزشکی مرکز “

تلاش در یافتن ” بهترین درمانگاه حیوانات ” و یا ” بهترین دامپزشکی کشور ” می کنند. برخی بدنبال جملاتی مانند ” بهترین کلینیک دامپزشکی ” و امثال آن مانند ” بهترین درمانگاه دامپزشکی ” می گردند و البته صاحبان پرندگان این جستجو را با جملاتی مانند

  • ” بهترین کلینیک پرندگان “
  • و یا ” بهترین بیمارستان دامپزشکی “

سرچ و پیگیری می کنند.

هرگز نباید فراموش کرد ، بیمارستانهای دامپزشکی حیوانات خانگی , و مراکز دامپزشکی در تهران بعنوان یکی از نهادهای مهم در نظام نوین درمان و بهداشت و سلامت جامعه مطرح می باشد. و از این جهت دارا ی اهمیت هستند که منابع عظیمی از سرمایه های انسانی ،مالی و تجهیزاتی را مورد استفاده و کاربردی در مراکز دامپزشکی در پایتخت و حتی دامپزشکی در خاورمیانه قرار می دهند تا ضمن مسئولیت تامین و حفظ “سلامت حیوانات خانگی ” که موجب ارتقا بهداشت و سلامت افراد و نهایتا جامعه را فراهم می نمایند نقشی اساسی بعنوان ستیا در دامپزشکی و رفع مشکلات اجتماعی از جمله اشتغالزائی را نیز عهده دار یاشند و رابطه ایرانیان و دامپزشکی را بیش از پیش نمایان گردانند

دامپزشکی حیوانات کوچک در بیمارستان دامپزشکی درین بعنوان یک مرکز دامپزشکی در شرق پاسخگوی نیازهای دامپزشکی در مرکز بوده و بعنوان دامپزشکی مرکزی کشور مطرح و همچنین بواسطه دسترسی بزرگراهی راحت و خارج از طرح پاسخگوی صاحبان حیوانات نیازمند به دامپزشکی در نیاوران و حتی دنبال کننده گان دامپزشکی در پاسداران و یا سایر متقاضیان دامپزشکی ایران می باشد و بی شک حیوانات خانگی همشهریان و حتی سایر حیوانات ایرانیان در دامپزشکی درین تجربه بهتری خواهند داشت.

 


آشنایی بیشتر با بیمارستان دامپزشکی درین

حضور دامپزشکان و متخصصین دامپزشکی در بیمارستان دامپزشکی درین و وجود بخشها و قسمتهای مختلف منجمله

  1. بخش جراحی حیوانات ،
  2. داروخانه دامپزشکی ،
  3. آزمایشگاه حیوانات ،
  4. رادیولوژی
  5. و سونوگرافی

همچنین امکانات سرم تراپی حیوانات و واکسیناسیون حیوانات و تزریقات و فیزیوتراپی حیوانات و حتی خدمات جانبی مانند

  • پت شاپ
  • و اصلاح و شستشوی حیوانات
  • و بستری حیوانات
  • و سایر خدمات و امکانات

در مرکز درمانی و انواع کلینیک حیوانات مستقر در بیمارستان دامپزشکی درین برای انواع پت و حیوان خانگی و پرندگان و حیوانات اگزوتیک و حیوانات خاص ،این امکان را فراهم نموده تا صاحبان حیوانات همراه ، بتوانند با مراجعه حضوری و دوره ای پت خود را مورد معاینه و برسی دوره ای قرار داده و از سلامت او مطمئن شوند.

همچنین چنانچه بیماری و مشکلی برای پت و پرنده و یا حیوان خانگی و اگزوتیک پیش آمد، اقدامات درمانی و حتی اورژانسی را بصورت شبانه روزی دریافت کنند.

از آنجائی که بواسطه رشد جامعه شهرنشینی و نگهداری حیوانات خانگی بصورت روز افزون در حال رشد است و متعاقب آن خطر بروز حوادث و اتفاقات برای این موجودات بیش از پیش وجود دارد ایجاد واحدی بعنوان

  • “اورژانس حیوانات “
  • یا “فوریتهای دامپزشکی “
  • و “امداد و اورژانس دامپزشکی “

از نیاز های جامعه میباشد ” بیمارستان دامپزشکی ” درین اقدام به راه اندازی بخش ” امداد و فوریتهای دامپزشکی ” و راه اندازی ” کلینیک سیار حیوانات ” یا کلینیک سیار دامپزشکی ” با تهیه و تجهیز ” آمبولانس دامپزشکی ” که در واقع از آن بعنوان ” آمبولانس حیوانات خانگی ” نام برده می شود نموده تا خدمات ” اورژانس و امداد و فوریتهای دامپزشکی ” را بهتر و سریعتر ارائه نماید.

ساعات کار بیمارستان درین

ساعت کار بخش داخلی، اورژانس، داروخانه، پت شاپ، بستری و رادیولوژی، آزمایشگاه و سایر بخش های بیمارستان دامپزشکی درین  بصورت شبانه روزی می باشد (۲۴ ساعته) و تنها کلینیک تخصصی پرندگان با حضور متخصصین پرنده همه روزه از ساعت ۱۳ الی ۲۱ ( ۱ تا ۹ شب ) ارائه خدمات می نماید.

لازم به ذکر است چنانچه علاقه به نگهداری از سگ و یا گربه در منزل و یا محیط کار را دارید، بیمارستان دامپزشکی درین با همکاری متخصصین حیوانات خانگی در بخش های ویژه و مجهز برای درمان این حیوانات، همه روزه آمادگی درمان، معاینه و ویزیت دوره ای حیوان شما را در بخش کلینیک حیوانات بیمارستان دامپزشکی درین را دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.