بیمارستان دامپزشکی درین

اصلاح رفتار حیوانات

اصلاح رفتار حیوانات

باصلاح رفتار حیوانات

در این مطلب در بخش مقالات بیمارستان دامپزشکی درین به بررسی اصلاح رفتار حیوانات پرداخته ایم و مواردی را که در این زمینه باید با آنها آشنا شوید را شرح داده ایم.

کلینیک دامپزشکی حیوانات و پرندگان خانگی بیمارستان دامپزشکی شبانه روز ی درین

اصلاح رفتار حیوانات

Modifying animal behavior

بررسی ۳ نمونه موردی در اصلاح رفتار حیوانات را در ادامه می خوانید.

اصلاح رفتار حیوانات

۱- گربه ی سحرخیز:

گربه ای را درنظر بگیرین که هر روز صبح زود ساعت پنج، شروع به گریه کردن می کند و از سر و کله ی شما بالا و پایین می رود. شما هم او را پس می زنید. به خاطر دارین که این گربه پس از آن که غذا به در اختیارش قرار می دهید، دیگه کاری به کار شما نداشته است. با این توصیف ها، چه راه کار پیشنهادی را برای اصلاح رفتار این گربه ی شیطون درنظر می گیرین؟

راه حل:

اینکه به طور کامل هنگامی که گریه می کند، به او بی توجهی کنین. پس از بی توجهی، زمانی که دیگه گریه نکرد و آرام شد، به او غذا بدهید.

در بهترین حالت، زمانی که برای غذا دادن برای او در نظر گرفتین و به تعامل کردن با او مثل بازی کردن، بپردازین.

اگر هم تحمل بالا و پایین رفتن از روی خودتان یا سر و صدا را ندارین، می توانید هنگام خوابیدن، در اتاقی دیگر او را ببرید و در را قفل کنید.

اصلاح رفتار حیوانات

۲-اسب بی ادب!:

تصور کنین صاحب اسبی هستین که ادب ندارد! یعنی بدون ملاحظه، زمانی که در دستتان چند عدد هویج دارین، سریعا از چنگ شما درمیاورد و می خورد.

یا زمانی که آن هویج ها را در جیب پشتی تان گذارده اید، آن ها را بو می کند و برمی دارد بدون آن که اجازه بگیرد.

یکی از دوستان شما می گوید به همین دلیل است که نباید به طور کل به اسب ها جایزه( در اینجا هویج) داد.

دیگری متذکر می شود که اشکال بوجود آمده، نه به خاطر جایزه دادن، بلکه به دلیل نحوه ی هویج دادن به اسب می باشد. راه حل برای اصلاح رفتار اسب چیست؟

راه حل:

تنها زمانی به اسب هویج دهید که دیگر جیب های‌ شما را بو نکند و آرام منتظر دریافت جایزه از سوی شما باشد.

بهتر است هویج را به قطعات کوچکتر تقسیم کنید(۲۰ تا ۳۰ قسمت)

با این کار، می توانید با تعداد بیشتری از دفعات تمرین اصلاح رفتاری، سریع تر به مقصود خود برسید.

۳- سگ پارس کننده ی بی اعصاب:

فردی را در نظر بگیرین که دارای‌ سگی‌ است که به محض مشاهده ی پستچی، شروع به پارس کردن می کند. صاحب سگ از سال گذشته که به این مکان جدید نقل مکان کرده، سگ همین رفتار را از خود بروز می داده ولی شدت پارس کردن سگ خیلی بیشتر شده است.

با درنظر گرفتن شرایط مذکور، احتمال بسیار زیاد، علت افزایش شدت پارس کردن سگ، آن است که سگ موجودی است که همواره سعی دارد از قلمروی خود محافظت کند و اساسا به این دلیل پارس می کند که پستچی را فراری بدهد و چون پستچی درست بعد از پارس کردن سگ می رود، رفتار پارس کردن تقویت می گردد.

راه حل:

روش پیشنهادی برای مشکل پارس کردن، که البته غیرعملی هم تا حدودی می باشد،

  • آن است که پستچی به سگ جایزه بدهد که سگ کم کم ارتباط خوشایندی با آمدن پستچی برقرار کند.
  • اکثر پستچی ها فرصت این کار را ندارند.
  • راه دیگر، آموزش فرمان آمدن به سگ است که به مراتب عملی تر است.

 

 

 

 

 

گردآورنده:

گزارش توسط واحد محتوا برای بیمارستان دامپزشکی درین تهیه و تنظیم شده است.


بیمارستان دامپزشکی در تهران

بسیاری از صاحبان و سرپرستان حیوانات خانگی به محض روبرو شدن با مشکل در دنیای مجازی بدنبال ” بهترین دامپزشکی ” می گردند و با سرچ کلماتی مانند

  • ” بهترین دامپزشکی تهران “
  • و یا ” بهترین دامپزشکی مرکز “

تلاش در یافتن ” بهترین درمانگاه حیوانات ” و یا ” بهترین دامپزشکی کشور ” می کنند. برخی بدنبال جملاتی مانند ” بهترین کلینیک دامپزشکی ” و امثال آن مانند ” بهترین درمانگاه دامپزشکی ” می گردند و البته صاحبان پرندگان این جستجو را با جملاتی مانند

  • ” بهترین کلینیک پرندگان “
  • و یا ” بهترین بیمارستان دامپزشکی “

سرچ و پیگیری می کنند.

هرگز نباید فراموش کرد ، بیمارستانهای دامپزشکی حیوانات خانگی , و مراکز دامپزشکی در تهران بعنوان یکی از نهادهای مهم در نظام نوین درمان و بهداشت و سلامت جامعه مطرح می باشد. و از این جهت دارا ی اهمیت هستند که منابع عظیمی از سرمایه های انسانی ،مالی و تجهیزاتی را مورد استفاده و کاربردی در مراکز دامپزشکی در پایتخت و حتی دامپزشکی در خاورمیانه قرار می دهند تا ضمن مسئولیت تامین و حفظ “سلامت حیوانات خانگی ” که موجب ارتقا بهداشت و سلامت افراد و نهایتا جامعه را فراهم می نمایند نقشی اساسی بعنوان ستیا در دامپزشکی و رفع مشکلات اجتماعی از جمله اشتغالزائی را نیز عهده دار یاشند و رابطه ایرانیان و دامپزشکی را بیش از پیش نمایان گردانند

دامپزشکی حیوانات کوچک در بیمارستان دامپزشکی درین بعنوان یک مرکز دامپزشکی در شرق پاسخگوی نیازهای دامپزشکی در مرکز بوده و بعنوان دامپزشکی مرکزی کشور مطرح و همچنین بواسطه دسترسی بزرگراهی راحت و خارج از طرح پاسخگوی صاحبان حیوانات نیازمند به دامپزشکی در نیاوران و حتی دنبال کننده گان دامپزشکی در پاسداران و یا سایر متقاضیان دامپزشکی ایران می باشد و بی شک حیوانات خانگی همشهریان و حتی سایر حیوانات ایرانیان در دامپزشکی درین تجربه بهتری خواهند داشت.

 


آشنایی بیشتر با بیمارستان دامپزشکی درین

حضور دامپزشکان و متخصصین دامپزشکی در بیمارستان دامپزشکی درین و وجود بخشها و قسمتهای مختلف منجمله

  1. بخش جراحی حیوانات ،
  2. داروخانه دامپزشکی ،
  3. آزمایشگاه حیوانات ،
  4. رادیولوژی
  5. و سونوگرافی

همچنین امکانات سرم تراپی حیوانات و واکسیناسیون حیوانات و تزریقات و فیزیوتراپی حیوانات و حتی خدمات جانبی مانند

  • پت شاپ
  • و اصلاح و شستشوی حیوانات
  • و بستری حیوانات
  • و سایر خدمات و امکانات

در مرکز درمانی و انواع کلینیک حیوانات مستقر در بیمارستان دامپزشکی درین برای انواع پت و حیوان خانگی و پرندگان و حیوانات اگزوتیک و حیوانات خاص ،این امکان را فراهم نموده تا صاحبان حیوانات همراه ، بتوانند با مراجعه حضوری و دوره ای پت خود را مورد معاینه و برسی دوره ای قرار داده و از سلامت او مطمئن شوند.

همچنین چنانچه بیماری و مشکلی برای پت و پرنده و یا حیوان خانگی و اگزوتیک پیش آمد، اقدامات درمانی و حتی اورژانسی را بصورت شبانه روزی دریافت کنند.

از آنجائی که بواسطه رشد جامعه شهرنشینی و نگهداری حیوانات خانگی بصورت روز افزون در حال رشد است و متعاقب آن خطر بروز حوادث و اتفاقات برای این موجودات بیش از پیش وجود دارد ایجاد واحدی بعنوان

  • “اورژانس حیوانات “
  • یا “فوریتهای دامپزشکی “
  • و “امداد و اورژانس دامپزشکی “

از نیاز های جامعه میباشد ” بیمارستان دامپزشکی ” درین اقدام به راه اندازی بخش ” امداد و فوریتهای دامپزشکی ” و راه اندازی ” کلینیک سیار حیوانات ” یا کلینیک سیار دامپزشکی ” با تهیه و تجهیز ” آمبولانس دامپزشکی ” که در واقع از آن بعنوان ” آمبولانس حیوانات خانگی ” نام برده می شود نموده تا خدمات ” اورژانس و امداد و فوریتهای دامپزشکی ” را بهتر و سریعتر ارائه نماید.

ساعات کار بیمارستان درین

ساعت کار بخش داخلی، اورژانس، داروخانه، پت شاپ، بستری و رادیولوژی، آزمایشگاه و سایر بخش های بیمارستان دامپزشکی درین  بصورت شبانه روزی می باشد (۲۴ ساعته) و تنها کلینیک تخصصی پرندگان با حضور متخصصین پرنده همه روزه از ساعت ۱۳ الی ۲۱ ( ۱ تا ۹ شب ) ارائه خدمات می نماید.

لازم به ذکر است چنانچه علاقه به نگهداری از سگ و یا گربه در منزل و یا محیط کار را دارید، بیمارستان دامپزشکی درین با همکاری متخصصین حیوانات خانگی در بخش های ویژه و مجهز برای درمان این حیوانات، همه روزه آمادگی درمان، معاینه و ویزیت دوره ای حیوان شما را در بخش کلینیک حیوانات بیمارستان دامپزشکی درین را دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.