بیمارستان دامپزشکی درین

مشکل پارس کردن سگ

مشکل پارس کردن سگ

مشکل پارس کردن سگ

در این مطلب در بخش داخلی بیمارستان دامپزشکی درین میزبان سگی بودیم که به علت مشکل پارس کردن سگ به بیمارستان درین آورده شده بود. گزارش زیر توسط نازنین کردارشاد دانشجوی دکتری دامپزشکی دانشگاه علوم و تحقیقات که بعنوان کار آموز در بیمارستان دامپزشکی درین همکاری دارند تهیه و ارسال گردیده و در آن شرح حال و روند رسیدگی و درمان بیمار توضیح داده شده است که در ادامه تقدیم علاقه مندان می گردد.

بخش داخلی بیمارستان دامپزشکی درین دپارتمان حیوانات خانگی كلينيك دامپزشكی

مشخصات بیمار:
  • نوع حیوان: سگ
  • نژاد: ژرمن شپرد ورک لاین
  • جنسیت: –
  • نام: –
  • وزن: ۷/ ۲۸کیلو
  • سن: ۶ سال
  • دما:-
  • وضعیت: واکسن زده و عقیم نشده
علت مراجعه:

دو روز بود که حیوان نمی توانست خوب پارس کند و موقع پارس کردن حالت بالاآوردن داشت.

بنابر گفته صاحب کیس، به حیوان استخوان داده است و بعدش اینطوری شده است.

معاینه و تشخیص:

پس از انجام معاینات بالینی اولیه، دمای بدن اندازه گیری شد که ۳۹ درجه بود.

جهت تشخیص دقیق تر عکس رادیولوژی گرفته شد که مشخص شد تکه استخوان در گلو گیر نکرده است

تشخیص پزشک معالج این بود که احتمالا حیوان برونشیت دارد

درمان:

جهت درمان داروهای زیر تجویز گردید:

  • Depomedrol
  • Coamoxiclave
  • Theophylin

مشکل پارس کردن سگ

 

نگهداری از حیوانات خانگی

یکی از مشکلات بزرگ انسان امروزی رنج از تنهائی است. پیچیدگی و پیشرفت تکنولوژی عاملی شده تا انسانها کمتر به روابط و تعامل همچون گذشته و رفت و آمدهای سنتی با یکدیگر بپردازند. امروزه که تنهائی بعنوان یک بحران و محصول عصر جدید مطرح می باشد، شاید نگهداری یک حیوان خانگی بتواند تا حد قابل توجهی به اشخاص تنها کمک کند تا از این حس مخرب رهایی یابند.

البته نگهداری از حیوانات مانند سگ و گربه که محبت را درک می کنند و به خوبی انعکاس می دهند، نوعی وابستگی را نیز با خود به همراه دارد و نقشی همچون عضوی از خانواده پیدا می کند وکه گاهی مجبوریم وقت زیادی را با آنها بگذرانیم. فارغ از محسنات و ویژگیهای بسیار زیاد نگهداری از حیوانات ، توجه به بهداشت و سلامتی آنها از جمله مسائل مهم و ضرروی است که گاهی از آن بعنوان معایب نگهداری از حیوانات یاد می شود در حالی که با اندک دقت و توجه و رعایت نکات بهداشتی و ویزیت‌های دوره ای بسیاری از مشکلات رفع شده و می توانید از امتیازات نگهداری حیوان خانگی بهره مند شوید.

آشنایی بیشتر با بیمارستان دامپزشکی درین

حضور دامپزشکان و متخصصین دامپزشکی در بیمارستان دامپزشکی درین و وجود بخشها و قسمتهای مختلف منجمله بخش جراحی حیوانات ، داروخانه دامپزشکی ، آزمایشگاه حیوانات ، رادیولوژی و سونوگرافی همچنین امکانات سرم تراپی حیوانات و واکسیناسیون حیوانات و تزریقات و فیزیوتراپی حیوانات و حتی خدمات جانبی مانند پت شاپ و اصلاح و شستشوی حیوانات و بستری حیوانات و سایر خدمات و امکانات در مرکز درمانی و انواع کلینیک حیوانات مستقر در بیمارستان دامپزشکی درین برای انواع پت و حیوان خانگی و پرندگان و حیوانات اگزوتیک و حیوانات خاص ،این امکان را فراهم نموده تا صاحبان حیوانات همراه ، بتوانند با مراجعه حضوری و دوره ای پت خود را مورد معاینه و برسی دوره ای قرار داده و از سلامت او مطمئن شوند. همچنین چنانچه بیماری و مشکلی برای پت و پرنده و یا حیوان خانگی و اگزوتیک پیش آمد، اقدامات درمانی و حتی اورژانسی را بصورت شبانه روزی دریافت کنند.

ساعات کار بیمارستان درین

ساعت کار بخش داخلی، اورژانس، داروخانه، پت شاپ، بستری و رادیولوژی، آزمایشگاه و سایر بخش های بیمارستان دامپزشکی درین  بصورت شبانه روزی می باشد ( ۲۴ ساعته ) و تنها کلینیک تخصصی پرندگان با حضور متخصصین پرنده همه روزه از ساعت ۱۸ الی ۲۱ ( ۶ تا ۹ شب ) ارائه خدمات می نماید.

لازم به ذکر است چنانچه علاقه به نگهداری از سگ و یا گربه در منزل و یا محیط کار را دارید، بیمارستان دامپزشکی درین با همکاری متخصصین حیوانات خانگی در بخش های ویژه و مجهز برای درمان این حیوانات، همه روزه آمادگی درمان، معاینه و ویزیت دوره ای حیوان شما را در بخش کلینیک حیوانات بیمارستان دامپزشکی درین را دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.