بیمارستان دامپزشکی درین

مسمومیت عروس هلندی با فلز

مسمومیت عروس هلندی با فلز

در این مطلب در بخش داخلی بیمارستان دامپزشکی درین میزبان یک عروس هلندی بودیم که به علت مشاهده خود داخل فضله و احتمال مسمومیت عروس هلندی با فلز به بیمارستان درین آورده شده بود. در گزارش زیر شرح حال و روند رسیدگی و درمان بیمار توضیح داده شده است که در ادامه تقدیم علاقه مندان می گردد.

 

توجه : گزارشات مختلفی که در سایت بیمارستان دامپزشکی درین در خصوص روند درمان بیماری ها ارائه می گردد صرفا جهت اطلاع و اشنائی با مراقبت های اولیه بوده و موکدا تاکید می گردد از هر گونه خویش درمانی حیوانات خانگی جدا خوداری نمائید

 

بخش پرندگان بیمارستان دامپزشکی درین دپارتمان حیوانات خانگی كلينيك دامپزشكی

مشخصات بیمار:
  • نوع حیوان: پرنده
  • نژاد: عروس هلندی
  • جنسیت: –
  • نام: –
  • وزن: ۷۲ گرم
  • سن: –
  • دما: –
  • وضعیت:
علت مراجعه:

صاحب پرنده اظهار داشتند که رنگ فضله تغییر کرده و گویا خون داخل فضله وجود دارد.

معاینه و تشخیص:

سینی فضله چک شد و همانطور که در تصویر مشخص است همراه فضله خون دفع شده است.

جهت تشخیص قطعی از پرنده گراف تهیه شد و همانطور که در تصویر مشخص است داخل بدن فلز وجود دارد و پرنده دچار مسمومیت با فلز شده است.

درمان:

۱- آمپول calcium EDTA
هر روز ۰/۰۵ سی سی داخل عضله

۲- کپسول D-penicillamin
هر کپسول در ۱۰سی سی آب حل شود و روزی یک بار خورانده شود.

۳- پارافین مایع
هر ۸ ساعت یک قطره خورانده شود.

توصیه در مورد خطر مسمومیت با فلز:

مسمومیت با فلز می تواند به علت وجود وسایل و اسباب بازی های فلزی داخل قفس اتفاق بیافتد.

به همین دلیل توصیه می شود از گذاشتن وسایل فلزی در قفس خودداری شود.

این مورد ممکن است هنگامی که پرنده در خانه آزاد است نیز اتفاق بیافتد.

به همین جهت توصیه اکید می شود که هنگامی که پرنده آزاد است تحت نظر باشد تا از رخدادن چنین مشکلاتی جلوگیری شود.

مسمومیت عروس هلندی با فلز

مسمومیت عروس هلندی با فلز

مسمومیت عروس هلندی با فلز

 

نگهداری از حیوانات خانگی

از زمانهای قدیم حیوانات خانگی بعنوان همدم و همراه انسانها بوده اند و از جمله فعالیتهای لذت بخش و مفرح سرگرمی و بازی و همدمی با این موجودات بوده و البته نگهداری از حیوانات مسائل و مشکلات خود را دارد ضمن آنکه نگهداری از حیوانات خانگی رسیدگی و مسئولیت پذیری به همراه رعایت نکات بهداشتی و درمانی را طلب مبکند مراجعه بصورت برنامه ریزی شده و مرتب به درمانگاه دامپزشکی ویا بیمارستان دامپزشکی و یا کلینیک دامپزشکی جهت کنترل وضعیت حیوان خانگی از لازمه های نگهداری حیوانات در خانه می باشد

آشنایی بیشتر با بیمارستان دامپزشکی درین

حضور دامپزشکان و متخصصین دامپزشکی در بیمارستان دامپزشکی درین و وجود بخشها و قسمتهای مختلف منجمله بخش جراحی حیوانات ، داروخانه دامپزشکی ، آزمایشگاه حیوانات ، رادیولوژی و سونوگرافی همچنین امکانات سرم تراپی حیوانات و واکسیناسیون حیوانات و تزریقات و فیزیوتراپی حیوانات و حتی خدمات جانبی مانند پت شاپ و اصلاح و شستشوی حیوانات و بستری حیوانات و سایر خدمات و امکانات در مرکز درمانی و انواع کلینیک حیوانات مستقر در بیمارستان دامپزشکی درین برای انواع پت و حیوان خانگی و پرندگان و حیوانات اگزوتیک و حیوانات خاص ،این امکان را فراهم نموده تا صاحبان حیوانات همراه ، بتوانند با مراجعه حضوری و دوره ای پت خود را مورد معاینه و برسی دوره ای قرار داده و از سلامت او مطمئن شوند. همچنین چنانچه بیماری و مشکلی برای پت و پرنده و یا حیوان خانگی و اگزوتیک پیش آمد، اقدامات درمانی و حتی اورژانسی را بصورت شبانه روزی دریافت کنند.

ساعات کار بیمارستان درین

ساعت کار بخش داخلی، اورژانس، داروخانه، پت شاپ، بستری و رادیولوژی، آزمایشگاه و سایر بخش های بیمارستان دامپزشکی درین  بصورت شبانه روزی می باشد (۲۴ ساعته) و تنها کلینیک تخصصی پرندگان با حضور متخصصین پرنده همه روزه از ساعت ۱۸ الی ۲۱ ( ۶ تا ۹ شب ) ارائه خدمات می نماید.

لازم به ذکر است چنانچه علاقه به نگهداری از سگ و یا گربه در منزل و یا محیط کار را دارید، بیمارستان دامپزشکی درین با همکاری متخصصین حیوانات خانگی در بخش های ویژه و مجهز برای درمان این حیوانات، همه روزه آمادگی درمان، معاینه و ویزیت دوره ای حیوان شما را در بخش کلینیک حیوانات بیمارستان دامپزشکی درین را دارد.

5 دیدگاه

  1. محمد گفت:

    سلام من برادرم عروس هلندی داره و خیلی دوست داره طلا یا یه چیز فلزی رو بگیره دهنش بازی کنه ولی قورت نمیده آیا مضره براش اینکار؟

    • مدیر سایت گفت:

      با سلام و وقت بخیر
      اگر وسیله فلزی رنگ یا روکش یا طقهات قابل جدا شدن نداشته باشد، مشکلی ندارد اما بهتر است اسباب بازی چوبی مخصوص پرنده در اختیار او قرار دهید که بتواند آنها را خرد کند و بوسیله آن نوکش را تقویت نماید و از تیزی بیش از حد نوک هم جلوگیری شود

    • Lashgari گفت:

      تو شکم پرنده من هم دوتا فلز ریز دیده شده،دارم مراحل درمانشو طی می‌کنم،امید وارم خوب شه😌

  2. مهدی گفت:

    سلام عروس هلندی من یک چیز فلزی خورده و میلی هم به غذا و آب نداره چیکار کنم

  3. مجتبی گفت:

    سلام. پرنده من دچار از روز پنجم فروردین مریض حال شده بوده بود و چرت میزد و غذا نمیخورد. بردم متخصص پرندگان گفت باکتری و قارچ داره. خوب مشکل باکتری برطرف شد ولی قارچ هنوز برطرف نشده بود. فلوکونازول و تربینافین تجویز شد ولی متاسفانه هنوز خوب نشده. آیا امیدی هست؟الان پنج روز میگذره.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.