بیمارستان دامپزشکی درین

عفونت گوش سگ

عفونت گوش سگ

مشکل عفونت گوش سگ

در این مطلب در بخش داخلی بیمارستان دامپزشکی درین میزبان سگی بودیم که به علت مشکل عفونت گوش سگ به کلینیک دامپزشکی درین آورده شده بود. گزارش زیر توسط امیرحسین معصومی دانشجو ترم ۹ دانشگاه علوم و تحقیقات که به عنوان کارآموز با بیمارستان دامپزشکی درین همکاری دارد تهیه و ارسال گردیده و در آن شرح حال و روند رسیدگی و درمان بیمار توضیح داده شده است که در ادامه تقدیم علاقه مندان می گردد.

کلینیک دامپزشکی حیوانات خانگی – بخش داخلی بيمارستان دامپزشکی درين دپارتمان حیوانات خانگی 

مشخصات بیمار:

  • نوع حیوان: سگ
  • نژاد: میکس چی واوا
  • جنسیت: ماده
  • نام حیوان : –
  • وزن: ۸/۲ کیلوگرم
  • سن: –
  • دما: –
  • وضعیت: –
علت مراجعه:

به گفته سرپرست کیس، مشکوک هستند که جسمی به داخل گوش حیوان رفته باشد

معاینه :

دکتر از صاحب کیس پرسیدند که آیا گوشش را می خاراند و اگه خارش دارد از کی شروع شده است؟ صاحب کیس گفتند از دیروز تا حالا اما حدود یک ماه پیش خارش داشت بعد خارش برطرف شد. اصلا حمام نبردنش که آب داخل گوش وارد نشود

تشخیص:

پس از معاینه داخل گوش و جداکردن مو از مجرای گوش پزشک معالج گفتند که ممکنه قبلا یک جسم خارجی داخل گوش رفته و آلودگی ایجاد کرده باشد و بعد از مدتی مجرای گوش بیرون آمده باشد و قاعدتا جسمی داخل گوش میانی نباید وجود داشته باشه چون در یک ماه مشکلی نداشته اما عفونتش مزمن شده است.

ترشحات زیادی داخل مجرای گوش جمع شده که نیاز هست با دارو تخلیه شود.

از طرفی غده لنفاوی از محلی که ترشحات گوش از آنجا باید تخلیه شود متورم شده است.

درمان :

دادن قطره که ترشحات داخل گوش را حل کند تا از کانال گوش خارج شود

دادن شربت با قطره چکان صاحب به کیس بخوراند هر ۱۲ ساعت مدت دو هفته

قطره آنتی بیوتیک میزان ۴ قطره گوشش سمت بالا باشد به درونش ریخته گوش ماساژ داده تا وارد کانال گوش و جذب مخاط شود مدت سه روز و بعد ترشحاتی که از گوش بیرون آمده با دستمال پاک شود.

توضیح در مورد عفونت گوش سگ ها

سگ ها به دلیل ساختار گوش خود بسیار مستعد ابتلا به عفونت گوش و بیماری های گوش هستند.عفونت گوش معمولاً منجر به التهاب گوش خارجی می شود که به آن التهاب گوش خارجی می گویند. التهاب باعث بسیاری از علائم مرتبط با عفونت گوش می شود و اغلب برای سگ بسیار ناراحت کننده است. از سوی دیگر، عفونت در گوش میانی یا داخلی به ترتیب منجر به اوتیت میانی و اوتیت داخلی می شود.درمان عفونت گوش در سگ ها، مانند تشخیص عفونت گوش، شامل چندین مرحله است. هدف از بخش اول درمان، تسکین التهاب، کاهش درد، حذف مواد زائد و رفع عفونت است. این ممکن است با ترکیبی از آنتی بیوتیک ها و ضد قارچ ها، مواد پاک کننده و استروئیدها انجام شود که خارش و تورم را تسکین می دهد. عفونت های شدید گوش ممکن است به داروهای خوراکی نیز نیاز داشته باشد عفونت عمیق گوش می تواند به پرده گوش آسیب برساند یا پاره شود و باعث عفونت گوش داخلی و در موارد شدید، کاهش شنوایی دائمی شود.

منبع: https://www.smalldoorvet.com/learning-center/medical/ear-infections-dogs/

عفونت گوش سگ

توجه : گزارشات مختلفی که در سایت بیمارستان دامپزشکی درین در خصوص روند درمان بیماری ها ارائه می گردد صرفا جهت اطلاع و اشنائی با مراقبت های اولیه بوده و موکدا تاکید می گردد از هر گونه خویش درمانی حیوانات خانگی جدا خوداری نمائید

 


بیمارستان دامپزشکی در تهران

بسیاری از صاحبان و سرپرستان حیوانات خانگی به محض روبرو شدن با مشکل در دنیای مجازی بدنبال ” بهترین دامپزشکی ” می گردند و با سرچ کلماتی مانند

  • ” بهترین دامپزشکی تهران “
  • و یا ” بهترین دامپزشکی مرکز “

تلاش در یافتن ” بهترین درمانگاه حیوانات ” و یا ” بهترین دامپزشکی کشور ” می کنند. برخی بدنبال جملاتی مانند ” بهترین کلینیک دامپزشکی ” و امثال آن مانند ” بهترین درمانگاه دامپزشکی ” می گردند و البته صاحبان پرندگان این جستجو را با جملاتی مانند

  • ” بهترین کلینیک پرندگان “
  • و یا ” بهترین بیمارستان دامپزشکی “

سرچ و پیگیری می کنند.

دامپزشکی حیوانات کوچک در بیمارستان دامپزشکی درین بعنوان یک مرکز دامپزشکی در شرق پاسخگوی نیازهای دامپزشکی در مرکز بوده و بعنوان دامپزشکی مرکزی کشور مطرح و همچنین بواسطه دسترسی بزرگراهی راحت و خارج از طرح پاسخگوی صاحبان حیوانات نیازمند به دامپزشکی در نیاوران و حتی دنبال کننده گان دامپزشکی در پاسداران و یا سایر متقاضیان دامپزشکی ایران می باشد و بی شک حیوانات خانگی همشهریان و حتی سایر حیوانات ایرانیان در دامپزشکی درین تجربه بهتری خواهند داشت.

 


آشنایی بیشتر با بیمارستان دامپزشکی درین

حضور دامپزشکان و متخصصین دامپزشکی در بیمارستان دامپزشکی درین و وجود بخشها و قسمتهای مختلف منجمله

  1. بخش جراحی حیوانات ،
  2. داروخانه دامپزشکی ،
  3. آزمایشگاه حیوانات ،
  4. رادیولوژی
  5. و سونوگرافی

همچنین امکانات سرم تراپی حیوانات و واکسیناسیون حیوانات و تزریقات و فیزیوتراپی حیوانات و حتی خدمات جانبی مانند

  • پت شاپ
  • و اصلاح و شستشوی حیوانات
  • و بستری حیوانات
  • و سایر خدمات و امکانات
  • “اورژانس حیوانات “
  • یا “فوریتهای دامپزشکی “
  • و “امداد و اورژانس دامپزشکی “

از نیاز های جامعه می باشد.

ساعات کار بیمارستان درین

ساعت کار بخش داخلی، اورژانس، داروخانه، پت شاپ، بستری و رادیولوژی، آزمایشگاه و سایر بخش های بیمارستان دامپزشکی درین  بصورت شبانه روزی می باشد (۲۴ ساعته) و تنها کلینیک تخصصی پرندگان با حضور متخصصین پرنده همه روزه از ساعت ۱۰/۳۰ صبح الی ۲۴ شب ارائه خدمات می نماید.

لازم به ذکر است چنانچه علاقه به نگهداری از سگ و یا گربه در منزل و یا محیط کار را دارید، بیمارستان دامپزشکی درین با همکاری متخصصین حیوانات خانگی در بخش های ویژه و مجهز برای درمان این حیوانات، همه روزه آمادگی درمان، معاینه و ویزیت دوره ای حیوان شما را در بخش کلینیک حیوانات بیمارستان دامپزشکی درین را دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.