بیمارستان دامپزشکی درین

عدم توانایی ایستادن و عدم تعادل خرگوش

عدم توانایی ایستادن و عدم تعادل خرگوش

عدم توانایی ایستادن و عدم تعادل خرگوش

در این مطلب در بخش داخلی بیمارستان دامپزشکی درین میزبان خرگوشی بودیم که به علت عدم تعادل و عدم توانایی ایستادن خرگوش به کلینیک دامپزشکی درین آورده شده بود. گزارش زیر توسط محمد مهدی قنادها دانشجوی دکتری حرفه دامپزشکی دانشگاه علوم تحقیقات که به عنوان کارآموز با بیمارستان دامپزشکی درین همکاری دارد تهیه و ارسال گردیده و در آن شرح حال و روند رسیدگی و درمان بیمار توضیح داده شده است که در ادامه تقدیم علاقه مندان می گردد.

کلینیک دامپزشکی حیوانات اگزوتیک – بخش داخلی بيمارستان دامپزشکی درين دپارتمان حیوانات اگزوتیک
مشخصات بیمار:
  • نوع حیوان: خرگوش
  • نژاد: –
  • جنسیت: ماده
  • نام حیوان : –
  • وزن: ۱٫۶ کیلو گرم
  • سن: ۲ ساله
  • دما: –
  • وضعیت: عقیم نشده
علت مراجعه:

دلیل مراجعه کیس: طبق اظهارات صاحب حیوان، این کیس به علت عدم تعادل و عدم توانایی ایستادن به بیمارستان دامپزشکی درین مراجعه نمود.

عدم توانایی ایستادن و عدم تعادل خرگوش

عدم توانایی ایستادن و عدم تعادل خرگوش

معاینه و تشخیص پزشک اورژانس:

به علت وضعیت حادی که حیوان داشت نمی توانست منتظر متخصص اگزوتیک بمانند و دامپزشک اورژانس به معاینه عمومی کیس مورد نظر پرداخت.

پزشک از صاحب کیس درمورد نوع خوراک حیوان پرسید و صاحب حیوان بیان کرد که خیار و گوجه و کاهو به کیس می دهد و پزشک به شدت این کار وی را رد کرد و گفت که خرگوش باید غذای مربوط به خود یعنی یونجه و پلت بخورد

پزشک به معاینه قلب پرداخت و گفت که به شدت حال کیس وخیم است و معلوم نیست که دوام بیاورد و همچنین پزشک از وضعیت دفع مدفوع سوال کرد و صاحب گفت که مدفوع زیاد انجام می دهد.

سپس دکتر به معاینه دندان های کیس پرداخت و بعد از معاینه پزشک به شرایط بسیار بد نظر می دهد و می گوید اگر کیس به یک جهت بیافتد و توانایی حفظ حالت طبیعی خود را نداشته باشد یعنی شرایط وخیم است.

همچنین دکتر از محل نگه داری حیوان سوال می پرسد و صاحب کیس می گوید که شرایط دمایی به گونه ای است که با یک لباس تابستانی می تواند فرد بدون احساس سرما بماند.

پزشک اکیدا به صاحب کیس می گوید که بهترین دمای برای نگهداری خرگوش طبق رفرنس های معتبر ۱۶ درجه ی سانتی گراد است و دما نباید خیلی زیاد باشد البته دما در محدوده ی ۱۶ الی ۲۳ درجه است ولی بهترین دما ۱۶ درجه است و به گونه ای است که هرقدر دما بالاتر برود متابولیسم کمتری خواهند داشت.

تجویز پزشک اورژانس:

سپس پزشک شروع به نوشتن یک نسخه درمان پیشنهادی می دهد تا قبل از اینکه کیس به یک متخصص اگزوتیک ارجاع شود که نسخه ی پیشنهادی دکستروز و B کمپلکس و متوکلوپرامید است

ادامه درمان با متخصص:

زمانی که حیوان ارجاع به متخصص اگزوتیک می شود پزشک سوالاتی درمورد نوع تغذیه و دمای نگهداری و سوالات مشابه بالا را می پرسد و سپس می پرسد که با تزریق دکستروز حال کیس تغییری کرده و صاحب پت جواب منفی می دهد و پزشک بیان می کند که کار از کار گذشته و کاری نمی شود کرد و بعید به نظر می رسد زنده بماند.

سپس با گوشی استنوسکوپ کاردیولوژی صدای قلب را گوش می دهد و بیان می کند که قلب به زور می زند و بیان می کند که دو تا تزریق انجام شود یکی تزریق دگزامتازون و یکی هم کلسیم که ممکن است تغییری در وضعیت کیس ایجاد کند.

 

توجه : گزارشات مختلفی که در سایت بیمارستان دامپزشکی درین در خصوص روند درمان بیماری ها ارائه می گردد صرفا جهت اطلاع و اشنائی با مراقبت های اولیه بوده و موکدا تاکید می گردد از هر گونه خویش درمانی حیوانات خانگی جدا خوداری نمائید

 


بیمارستان دامپزشکی در تهران

بسیاری از صاحبان و سرپرستان حیوانات خانگی به محض روبرو شدن با مشکل در دنیای مجازی بدنبال ” بهترین دامپزشکی ” می گردند و با سرچ کلماتی مانند

  • ” بهترین دامپزشکی تهران “
  • و یا ” بهترین دامپزشکی مرکز “

تلاش در یافتن ” بهترین درمانگاه حیوانات ” و یا ” بهترین دامپزشکی کشور ” می کنند. برخی بدنبال جملاتی مانند ” بهترین کلینیک دامپزشکی ” و امثال آن مانند ” بهترین درمانگاه دامپزشکی ” می گردند و البته صاحبان پرندگان این جستجو را با جملاتی مانند

  • ” بهترین کلینیک پرندگان “
  • و یا ” بهترین بیمارستان دامپزشکی “

سرچ و پیگیری می کنند.

دامپزشکی حیوانات کوچک در بیمارستان دامپزشکی درین بعنوان یک مرکز دامپزشکی در شرق پاسخگوی نیازهای دامپزشکی در مرکز بوده و بعنوان دامپزشکی مرکزی کشور مطرح و همچنین بواسطه دسترسی بزرگراهی راحت و خارج از طرح پاسخگوی صاحبان حیوانات نیازمند به دامپزشکی در نیاوران و حتی دنبال کننده گان دامپزشکی در پاسداران و یا سایر متقاضیان دامپزشکی ایران می باشد و بی شک حیوانات خانگی همشهریان و حتی سایر حیوانات ایرانیان در دامپزشکی درین تجربه بهتری خواهند داشت.

 


آشنایی بیشتر با بیمارستان دامپزشکی درین

حضور دامپزشکان و متخصصین دامپزشکی در بیمارستان دامپزشکی درین و وجود بخشها و قسمتهای مختلف منجمله

  1. بخش جراحی حیوانات ،
  2. داروخانه دامپزشکی ،
  3. آزمایشگاه حیوانات ،
  4. رادیولوژی
  5. و سونوگرافی

همچنین امکانات سرم تراپی حیوانات و واکسیناسیون حیوانات و تزریقات و فیزیوتراپی حیوانات و حتی خدمات جانبی مانند

  • پت شاپ
  • و اصلاح و شستشوی حیوانات
  • و بستری حیوانات
  • و سایر خدمات و امکانات
  • “اورژانس حیوانات “
  • یا “فوریتهای دامپزشکی “
  • و “امداد و اورژانس دامپزشکی “

از نیاز های جامعه می باشد.

ساعات کار بیمارستان درین

ساعت کار بخش داخلی، اورژانس، داروخانه، پت شاپ، بستری و رادیولوژی، آزمایشگاه و سایر بخش های بیمارستان دامپزشکی درین  بصورت شبانه روزی می باشد (۲۴ ساعته) و تنها کلینیک تخصصی پرندگان با حضور متخصصین پرنده همه روزه از ساعت ۱۳ الی ۲۱ ( ۱ تا ۹ شب ) ارائه خدمات می نماید.

لازم به ذکر است چنانچه علاقه به نگهداری از سگ و یا گربه در منزل و یا محیط کار را دارید، بیمارستان دامپزشکی درین با همکاری متخصصین حیوانات خانگی در بخش های ویژه و مجهز برای درمان این حیوانات، همه روزه آمادگی درمان، معاینه و ویزیت دوره ای حیوان شما را در بخش کلینیک حیوانات بیمارستان دامپزشکی درین را دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.