بیمارستان دامپزشکی درین

عارضه ملتحمه چشم سگ

عارضه ملتحمه چشم سگ

در این مطلب در بخش داخلی بیمارستان دامپزشکی درین میزبان كيسي بوديم که به دليل وجود عارضه ملتحمه چشم سگ به کلینیک دامپزشکی درین آورده شده بود. این گزارش توسط علی خاکی دانشجوی ترم‌۵ دانشگاه گرمسار گردآوری شده است و در آن شرح حال و روند رسیدگی و درمان بیمار توضیح داده شده است که در ادامه تقدیم علاقه مندان می گردد.

کلینیک دامپزشکی حیوانات خانگی – بخش داخلی بيمارستان دامپزشکی درين دپارتمان حیوانات خانگی 

مشخصات بیمار:

  • نوع حیوان: سگ
  • نژاد:-
  • جنسیت: –
  • نام حیوان : –
  • وزن:-
  • سن: –
  • دما:-
  • وضعیت: –
علت مراجعه:

صاحب كيس مورد نظر گفت دو روز پیش سگ ما وارد باغمون شد و در  سبزه ها چرخید و بعد از چند ساعت مشاهده شد كه  سگ به تكرار دست به چشمش می کشد و ترشح اشک از چشمش زیاد و زیاد تر می شد.

معاینه و تشخیص:

دکتر با پنبه و آب مقطرچشم سگ را شستشو دادن  که بعد از شستشو اولیه عارضه ملتحمه چشم تشخيص داده شد .

درمان :

  1.  پماد آنتی بیوتیک
  2. پماد آنتی هیستامین
  3. داروهای nsaid.

آشنایی با عارضه ملتحمه چشم (conjunctivitis):

عارضه ملتحمه چشم اولین سد دفاعی چشم است و با هر عاملی دچار التهاب میشود(مثل عوامل باکتریایی،ویروسی و…)
این عارضه از شایع ترین بیماری های چشمی است.

در اغلب موارد عفونت چشم سگ با علائمی مانند تورم، سرخی، پلک زدن زیاد، ترشحات آبکی و لمس چشم همراه است.

شایع‌ترین علامت التهاب چشم سگ یا ورم ملتحمه؛ قرمزی یا خون‌آلودی چشم است.

این قرمزی، قسمت سفیدرنگ چشم را درگیر می‌کند.

یکی دیگر از علائم ورم ملتحمه چشم سگ ترشح یا آبریزش است. این ترشح به شکل‌های مختلفی ظاهر شود. ترشح ممکن است باعث پوسته شدن یا چسبیدن پلک و سایر قسمت‌های چشم هم بشود.

این آبریزش چشم سگ گاهی اوقات حاوی مخاط یا چرک زرد مایل به سبز، یا ماده غلیظ و چسبنده‌ای است که از چشم خارج می‌شود.

مسئله دیگری که مهم هستش اینه که سگ صورتش را مدام بمالد، التهاب چشم سگ باعث تحریک می‌شود. به همین خاطر، حیوان صورتش را روی زمین می‌مالد تا دردش آرام شود. شاید در مواردی، به چشم‌های خود پنجه هم بکشد.

نکته مهم دیگر هم اینکه؛ عفونت دستگاه تنفسی می‌تواند باعث ورم ملتحمه چشم سگ شود. پس دام‌پزشک باید علاوه بر ورم ملتحمه، عفونت را هم درمان کند.
در موارد نادری، ممکن است پای مشکل شدیدتری مانند زخم قرنیه در میان باشد. دامپزشک با قرار دادن فلورسین که نارنجی است، این مسئله را هم بررسی می‌کند.
فلورسین (Fluorescein) بافت آسیب‌دیده روی سطح قرنیه را سبزرنگ کرده، و تشخیص درست را راحت‌تر می‌کند. در این میان، خشکی چشم سگ هم بررسی، و رد می‌شود.

 

 

توجه : گزارشات مختلفی که در سایت بیمارستان دامپزشکی درین در خصوص روند درمان بیماری ها ارائه می گردد صرفا جهت اطلاع و اشنائی با مراقبت های اولیه بوده و موکدا تاکید می گردد از هر گونه خویش درمانی حیوانات خانگی جدا خوداری نمائید

 


بیمارستان دامپزشکی در تهران

بسیاری از صاحبان و سرپرستان حیوانات خانگی به محض روبرو شدن با مشکل در دنیای مجازی بدنبال ” بهترین دامپزشکی ” می گردند و با سرچ کلماتی مانند

  • ” بهترین دامپزشکی تهران “
  • و یا ” بهترین دامپزشکی مرکز “

تلاش در یافتن ” بهترین درمانگاه حیوانات ” و یا ” بهترین دامپزشکی کشور ” می کنند. برخی بدنبال جملاتی مانند ” بهترین کلینیک دامپزشکی ” و امثال آن مانند ” بهترین درمانگاه دامپزشکی ” می گردند و البته صاحبان پرندگان این جستجو را با جملاتی مانند

  • ” بهترین کلینیک پرندگان “
  • و یا ” بهترین بیمارستان دامپزشکی “

سرچ و پیگیری می کنند.

دامپزشکی حیوانات کوچک در بیمارستان دامپزشکی درین بعنوان یک مرکز دامپزشکی در شرق پاسخگوی نیازهای دامپزشکی در مرکز بوده و بعنوان دامپزشکی مرکزی کشور مطرح و همچنین بواسطه دسترسی بزرگراهی راحت و خارج از طرح پاسخگوی صاحبان حیوانات نیازمند به دامپزشکی در نیاوران و حتی دنبال کننده گان دامپزشکی در پاسداران و یا سایر متقاضیان دامپزشکی ایران می باشد و بی شک حیوانات خانگی همشهریان و حتی سایر حیوانات ایرانیان در دامپزشکی درین تجربه بهتری خواهند داشت.

 


آشنایی بیشتر با بیمارستان دامپزشکی درین

حضور دامپزشکان و متخصصین دامپزشکی در بیمارستان دامپزشکی درین و وجود بخشها و قسمتهای مختلف منجمله

  1. بخش جراحی حیوانات ،
  2. داروخانه دامپزشکی ،
  3. آزمایشگاه حیوانات ،
  4. رادیولوژی
  5. و سونوگرافی

همچنین امکانات سرم تراپی حیوانات و واکسیناسیون حیوانات و تزریقات و فیزیوتراپی حیوانات و حتی خدمات جانبی مانند

  • پت شاپ
  • و اصلاح و شستشوی حیوانات
  • و بستری حیوانات
  • و سایر خدمات و امکانات
  • “اورژانس حیوانات “
  • یا “فوریتهای دامپزشکی “
  • و “امداد و اورژانس دامپزشکی “

از نیاز های جامعه می باشد.

ساعات کار بیمارستان درین

ساعت کار بخش داخلی، اورژانس، داروخانه، پت شاپ، بستری و رادیولوژی، آزمایشگاه و سایر بخش های بیمارستان دامپزشکی درین  بصورت شبانه روزی می باشد (۲۴ ساعته) و تنها کلینیک تخصصی پرندگان با حضور متخصصین پرنده همه روزه از ساعت ۱۰/۳۰ صبح الی ۲۴ شب ارائه خدمات می نماید.

لازم به ذکر است چنانچه علاقه به نگهداری از سگ و یا گربه در منزل و یا محیط کار را دارید، بیمارستان دامپزشکی درین با همکاری متخصصین حیوانات خانگی در بخش های ویژه و مجهز برای درمان این حیوانات، همه روزه آمادگی درمان، معاینه و ویزیت دوره ای حیوان شما را در بخش کلینیک حیوانات بیمارستان دامپزشکی درین را دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.