بیمارستان دامپزشکی درین

سگ مبتلا به زخم قرنیه کهنه

سگ مبتلا به زخم قرنیه کهنه

در این مطلب در بخش داخلی بیمارستان دامپزشکی درین میزبان یک سگ مبتلا به زخم قرنیه کهنه بودیم که جهت درمان به کلینیک دامپزشکی درین آورده شده بود. گزارش زیر توسط شیما مرادطلب ، دانشجوی ترم نه دامپزشکی دانشگاه فردوسی مشهد که به عنوان کارآموز با بیمارستان دامپزشکی درین همکاری دارد تهیه و ارسال گردیده و در آن شرح حال و روند رسیدگی و درمان بیمار توضیح داده شده است که در ادامه تقدیم علاقه مندان می گردد.

کلینیک دامپزشکی حیوانات خانگی – بخش داخلی بيمارستان دامپزشکی درين دپارتمان حیوانات خانگی 

مشخصات بیمار:

  • نوع حیوان: سگ
  • نژاد: سامویید
  • جنسیت: نر
  • نام حیوان : –
  • وزن: –
  • سن: شش ماهه
  • دما: –
  • وضعیت: –
علت مراجعه:

این سگ را دو ماه پیش به سرپرستی گرفته بودند و از ابتدا قرنیه ی چشم حيوان ناهنجاری داشت، و صاحبان اين كيس به  دنبال رفع این ناهنجاری بودند.

تاریخچه و معاینات:

پیش از این به تجویز پزشک دیگری دو قطره ی چشمی مصرف کرده بودند اما تاثیری در مدیریت ضایعه نداشته است.

پزشک چشم را معاینه کردند و زخم را قدیمی تشخیص دادند.

با رنگ آمیزی چشم مشخص شد که هم اکنون التهاب قرنیه و ملتحمه ندارد.دكتر از زخم چشم حيوان پرسیدند که در این مدت پیشرفتی داشته است يا نه؟ و سرپرست حیوان گفتند ضایعه در این دو ماه پیشرفتی نداشته است.

تشخیص و درمان:

در گذشته قرنیه ی حیوان زخم شده بوده و بخشی از رنگدانه های قرنیه جا به جا شده بودند ولی در طول زمان بهبود یافته اند

بنابراین دکتر درمان دارویی را فعلا بی تاثیر دانستند و از چشم حیوان عکس گرفتند ، حیوان باید مرتبا مانیتور شود تا اگر ضایعات پیشرفتی داشتند دوباره جهت معاینه مراجعه کنند.

سگ مبتلا به زخم قرنیه کهنه

 ترومای چشمی:  

وارد شدن تروما به چشم، رایج ترین دلیل ایجاد زخم است. برگشتگی پلک یا مژه( انتروپیون)، کثیفی چشم و در معرض مواد شیمیایی قرار گرفتن( مثلا داروهایی که نباید برای چشم استفاده شوند) دود ، گرد و خاک و عفونت از سایر دلایل رخداد زخم قرنیه و التهاب ملتحمه هستند.

حیوانات هنگام بازی کردن با هم ممکن است دچار آسیب چشمی شوند و همچنین سگ های نگهبان و گله بیشتر در معرض این آسیب هستند.

نژاد های برکیوسفال که پوزه ی تو رفته ای دارند مثل پاگ، بولداگ، بوستون تریر، باکسر، شیتزو، پکینیز و گربه های پرشین و اسکاتیش فولد به علت چشم های برآمده ی خود بیشتر در معرض این مشکلات هستند.

در صورتی که حیوان خانگی تان چشم هایش را بسته نگه داشت، با پنجه هایش چشمانش را مالید، آبریزش غیر طبیعی چشم داشت، سفیدی چشمانش قرمز شده بود و یا حیوان از نور فراری بود و حس کردید در روشنایی بینایی اش ضعیف می شود، سریعا به دکتر دامپزشکی مراجعه کنید تا چشمانش را معاینه کند زیرا این عارضه در مراحل ابتدایی پروگنوز نسبتا خوبی دارد اما اگر پیشرفته شود پروگنوز بیماری هم ضعیف تر می شود.

سگ مبتلا به زخم قرنیه کهنه

توجه : گزارشات مختلفی که در سایت بیمارستان دامپزشکی درین در خصوص روند درمان بیماری ها ارائه می گردد صرفا جهت اطلاع و اشنائی با مراقبت های اولیه بوده و موکدا تاکید می گردد از هر گونه خویش درمانی حیوانات خانگی جدا خوداری نمائید

 


بیمارستان دامپزشکی در تهران

بسیاری از صاحبان و سرپرستان حیوانات خانگی به محض روبرو شدن با مشکل در دنیای مجازی بدنبال ” بهترین دامپزشکی ” می گردند و با سرچ کلماتی مانند

  • ” بهترین دامپزشکی تهران “
  • و یا ” بهترین دامپزشکی مرکز “

تلاش در یافتن ” بهترین درمانگاه حیوانات ” و یا ” بهترین دامپزشکی کشور ” می کنند. برخی بدنبال جملاتی مانند ” بهترین کلینیک دامپزشکی ” و امثال آن مانند ” بهترین درمانگاه دامپزشکی ” می گردند و البته صاحبان پرندگان این جستجو را با جملاتی مانند

  • ” بهترین کلینیک پرندگان “
  • و یا ” بهترین بیمارستان دامپزشکی “

سرچ و پیگیری می کنند.

دامپزشکی حیوانات کوچک در بیمارستان دامپزشکی درین بعنوان یک مرکز دامپزشکی در شرق پاسخگوی نیازهای دامپزشکی در مرکز بوده و بعنوان دامپزشکی مرکزی کشور مطرح و همچنین بواسطه دسترسی بزرگراهی راحت و خارج از طرح پاسخگوی صاحبان حیوانات نیازمند به دامپزشکی در نیاوران و حتی دنبال کننده گان دامپزشکی در پاسداران و یا سایر متقاضیان دامپزشکی ایران می باشد و بی شک حیوانات خانگی همشهریان و حتی سایر حیوانات ایرانیان در دامپزشکی درین تجربه بهتری خواهند داشت.

 


آشنایی بیشتر با بیمارستان دامپزشکی درین

حضور دامپزشکان و متخصصین دامپزشکی در بیمارستان دامپزشکی درین و وجود بخشها و قسمتهای مختلف منجمله

  1. بخش جراحی حیوانات ،
  2. داروخانه دامپزشکی ،
  3. آزمایشگاه حیوانات ،
  4. رادیولوژی
  5. و سونوگرافی

همچنین امکانات سرم تراپی حیوانات و واکسیناسیون حیوانات و تزریقات و فیزیوتراپی حیوانات و حتی خدمات جانبی مانند

  • پت شاپ
  • و اصلاح و شستشوی حیوانات
  • و بستری حیوانات
  • و سایر خدمات و امکانات
  • “اورژانس حیوانات “
  • یا “فوریتهای دامپزشکی “
  • و “امداد و اورژانس دامپزشکی “

از نیاز های جامعه می باشد.

ساعات کار بیمارستان درین

ساعت کار بخش داخلی، اورژانس، داروخانه، پت شاپ، بستری و رادیولوژی، آزمایشگاه و سایر بخش های بیمارستان دامپزشکی درین  بصورت شبانه روزی می باشد (۲۴ ساعته) و تنها کلینیک تخصصی پرندگان با حضور متخصصین پرنده همه روزه از ساعت ۱۰/۳۰ صبح الی ۲۴ شب ارائه خدمات می نماید.

لازم به ذکر است چنانچه علاقه به نگهداری از سگ و یا گربه در منزل و یا محیط کار را دارید، بیمارستان دامپزشکی درین با همکاری متخصصین حیوانات خانگی در بخش های ویژه و مجهز برای درمان این حیوانات، همه روزه آمادگی درمان، معاینه و ویزیت دوره ای حیوان شما را در بخش کلینیک حیوانات بیمارستان دامپزشکی درین را دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.