بیمارستان دامپزشکی درین

ترشحات اشک از چشم گربه

ترشحات اشک از چشم گربه

ترشحات اشک از چشم گربه

در این مطلب در بخش داخلی بیمارستان دامپزشکی درین میزبان گربه ای بودیم که به علت مشکل ترشحات اشک از چشم گربه به کلینیک دامپزشکی درین آورده شده بود. گزارش زیر توسط تیام سلیمانی دانشگاه آزاد کرج که به عنوان کارآموز با بیمارستان دامپزشکی درین همکاری دارد تهیه و ارسال گردیده و در آن شرح حال و روند رسیدگی و درمان بیمار توضیح داده شده است که در ادامه تقدیم علاقه مندان می گردد.

کلینیک دامپزشکی حیوانات خانگی – بخش داخلی بيمارستان دامپزشکی درين دپارتمان حیوانات خانگی 
مشخصات بیمار:
  • نوع حیوان: گربه
  • نژاد: –
  • جنسیت: نر
  • نام حیوان : جویینور
  • وزن: ۳.۶ کیلوگرم
  • سن: –
  • دما: –
  • وضعیت: عقیم نشده
علت مراجعه:

دلیل مراجعه کیس: به گفته صاحب کیس این گربه، ترشح خیلی زیاد اشک از چشم دارد و سرفه هم می کند ولی به حد زیاد نیست اما ترشحات اشک زیاد دارد

معاینه و تشخیص:

پزشک ابتدا به معاینه ی بالینی و عمومی بیمار پرداختند و به صورت دقیق چشم را با چراغ معاینه بررسی کردند و به صاحب کیس توضیح دادند که به علت ترشح زیاد از چشم در چشم حباب تشکیل شده است.

پزشک معالج جهت مشخص شدن وضعیت زندگی کیس یکسری سوالات از صاحب پت پرسیدند؛ اینکه آیا در محل زندگی حیوان دود سیگار اسپند و یا الکل و حتی عطر و مواد شوینده مثل جوهر نمک وجود دارد یا خیر؟ صاحب پت بیان کرد که اسپند زیاد دود می کند و دکتر اکیدا به صاحب کیس توضیح دادند که به هیچ وجه در زمانی که پت در محل حضور دارد این کار را انجام ندهد.

سپس دکتر به معاینه ی گوش پت پرداختند. برای بررسی میزان جرب در گوش با سوآپ تست کردند و پس از بررسی یک مقدار جرب در گوش وجود داشت که پزشک گفتند این مقدار طبیعی است و در بعد از استحمام پت حتما کاملا گوشش را خشک کنند تا رطوبتی برای رشد و تکثیر عفونت باقی نماند.

سپس پزشک با استفاده از گوشی پزشکی خود صدای تنفس و قلب حیوان را گوش دادند و گفتند که اندکی حیوان دچار درگیری تنفسی هست و علت ترشح اشک زیاد را درگیری قسمت فوقانی دستگاه تنفس بیان کردند که سبب آماس و التهاب در ناحیه ی چشم شده است.

همچنین پزشک از نحوه ی تغذیه ی پت پرسیدند که صاحب پت گفت که به حیوان مرغ پخته شده به همراه نمک و بدن ادویه به همراه غذای خشک می دهد. دکتر گفتند که صاحب کیس بهترین شیوه را برای دادن غذا انجام می دهد و همچنین صاحب پت توضیح دادند که بستنی هم گاهاً به پت می دهد و دکتر پرسیدند که بستنی مخصوص خودشان را میدهد که صاحب پت جواب مثبت دادند.

روش درمان:

پزشک یک داروی خوراکی که یک آنتی بیوتیک قوی است به نام syrap comoxyclave 312 تجویز کردند
همچنین برای چشم کیس یک قطره ی چشم تجویز کردند که در هر دو چشم پت ریخته شود که ضد التهاب چشم است به نام Ophthalmic Drop ciplex

 

توجه : گزارشات مختلفی که در سایت بیمارستان دامپزشکی درین در خصوص روند درمان بیماری ها ارائه می گردد صرفا جهت اطلاع و اشنائی با مراقبت های اولیه بوده و موکدا تاکید می گردد از هر گونه خویش درمانی حیوانات خانگی جدا خوداری نمائید

 


بیمارستان دامپزشکی در تهران

بسیاری از صاحبان و سرپرستان حیوانات خانگی به محض روبرو شدن با مشکل در دنیای مجازی بدنبال ” بهترین دامپزشکی ” می گردند و با سرچ کلماتی مانند

  • ” بهترین دامپزشکی تهران “
  • و یا ” بهترین دامپزشکی مرکز “

تلاش در یافتن ” بهترین درمانگاه حیوانات ” و یا ” بهترین دامپزشکی کشور ” می کنند. برخی بدنبال جملاتی مانند ” بهترین کلینیک دامپزشکی ” و امثال آن مانند ” بهترین درمانگاه دامپزشکی ” می گردند و البته صاحبان پرندگان این جستجو را با جملاتی مانند

  • ” بهترین کلینیک پرندگان “
  • و یا ” بهترین بیمارستان دامپزشکی “

سرچ و پیگیری می کنند.

دامپزشکی حیوانات کوچک در بیمارستان دامپزشکی درین بعنوان یک مرکز دامپزشکی در شرق پاسخگوی نیازهای دامپزشکی در مرکز بوده و بعنوان دامپزشکی مرکزی کشور مطرح و همچنین بواسطه دسترسی بزرگراهی راحت و خارج از طرح پاسخگوی صاحبان حیوانات نیازمند به دامپزشکی در نیاوران و حتی دنبال کننده گان دامپزشکی در پاسداران و یا سایر متقاضیان دامپزشکی ایران می باشد و بی شک حیوانات خانگی همشهریان و حتی سایر حیوانات ایرانیان در دامپزشکی درین تجربه بهتری خواهند داشت.

 


آشنایی بیشتر با بیمارستان دامپزشکی درین

حضور دامپزشکان و متخصصین دامپزشکی در بیمارستان دامپزشکی درین و وجود بخشها و قسمتهای مختلف منجمله

  1. بخش جراحی حیوانات ،
  2. داروخانه دامپزشکی ،
  3. آزمایشگاه حیوانات ،
  4. رادیولوژی
  5. و سونوگرافی

همچنین امکانات سرم تراپی حیوانات و واکسیناسیون حیوانات و تزریقات و فیزیوتراپی حیوانات و حتی خدمات جانبی مانند

  • پت شاپ
  • و اصلاح و شستشوی حیوانات
  • و بستری حیوانات
  • و سایر خدمات و امکانات
  • “اورژانس حیوانات “
  • یا “فوریتهای دامپزشکی “
  • و “امداد و اورژانس دامپزشکی “

از نیاز های جامعه می باشد.

ساعات کار بیمارستان درین

ساعت کار بخش داخلی، اورژانس، داروخانه، پت شاپ، بستری و رادیولوژی، آزمایشگاه و سایر بخش های بیمارستان دامپزشکی درین  بصورت شبانه روزی می باشد (۲۴ ساعته) و تنها کلینیک تخصصی پرندگان با حضور متخصصین پرنده همه روزه از ساعت ۱۳ الی ۲۱ ( ۱ تا ۹ شب ) ارائه خدمات می نماید.

لازم به ذکر است چنانچه علاقه به نگهداری از سگ و یا گربه در منزل و یا محیط کار را دارید، بیمارستان دامپزشکی درین با همکاری متخصصین حیوانات خانگی در بخش های ویژه و مجهز برای درمان این حیوانات، همه روزه آمادگی درمان، معاینه و ویزیت دوره ای حیوان شما را در بخش کلینیک حیوانات بیمارستان دامپزشکی درین را دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.