بیمارستان دامپزشکی درین

فلج شدن ناگهانی سگ

فلج شدن ناگهانی سگ

در این مطلب در بخش داخلی بیمارستان دامپزشکی درین میزبان سگی بودیم که به علت فلج شدن ناگهانی سگ برای معاینه و درمان به کلینیک دامپزشکی درین آورده شده بود. گزارش زیر توسط هستی پاافشار دانشجوی ترم ۹ دامپزشکی دانشگاه علوم و تحقیقات که به عنوان کارآموز با بیمارستان دامپزشکی درین همکاری دارد تهیه و ارسال گردیده و در آن شرح حال و روند رسیدگی و درمان بیمار توضیح داده شده است که در ادامه تقدیم علاقه مندان می گردد.

کلینیک دامپزشکی حیوانات خانگی – بخش داخلی بيمارستان دامپزشکی درين دپارتمان حیوانات خانگی 

مشخصات بیمار:

  • نوع حیوان: سگ
  • نژاد: ژرمن شیپرد مشکی
  • جنسیت: –
  • نام حیوان : –
  • وزن: ۳۰‌ کیلوگرم
  • سن: ۲/۵ سال
  • دما: ۳۹/۹ درجه سانتیگراد
  • وضعیت: –

علت مراجعه:

توضیحات صاحب کیس: حیوان شب قبل نرمال بوده و راه می رفته است اما امروز صبح دیگر نمی تواند پاهایش را حرکت دهد. یکی از دست هایش را کمی خم‌ می کند و یکی از پاهایش را اصلا زمین نمی گذارد.

معاینه و تشخیص:

در بررسی رادیولوژی کمی مشکل لگنی وجود داشته ولی طبق بررسی جراح، این مشکل به قدری نیست که حیوان از پا اندازد و بهتر است حیوان از نظر داخلی بررسی شود.

بنابر گفته صاحب کیس، محل نگهداری این حیوان در حیاط کارگاه صاحبش بوده است‌. صاحب حیوان سگش را یکسال پیش به سرپرستی گرفته و تغذیه ی آن هم سیب زمینی و هویج پخته و موز و مرغ است.

در این مدت داروی خاصی مصرف نکرده است و آخرین باری که غذا خورده دیروز ظهر بوده است.

ستون مهره های حیوان هم‌ توسط جراح معاینه شده و مشکل خاصی نداشته است.

پزشک از سابقه ی بیماری ویروسی در حیوان پرسید و صاحب حیوان گفت صاحب قبلی حیوان از گذراندن یک دوره ی بیماری اطلاع داده است.

پزشک توصیه به انجام آزمایش خون و بررسی چندین فاکتور برای بررسی وضعیت داخلی بدن کردند.

دندان های حیوان عارضه ای به نام هایپوپلازی مینای دندان دارد. این عارضه معمولا به دنبال بیماری های ویروسی ایجاد می شود که حیوان در سنین کمتر درگیر شده و بهبود پیدا کرده باشد و این بقایا هنوز باقی مانده باشند.

اگر همه ی آزمایش های حیوان خوب باشند احتمال بیماری ویروسی دیستمپر هنوز وجود دارد.

تشخیص :

نتیجه ی آزمایش خون: همه چیز نرمال است به جز تابلوی خونی حیوان که نشانگر وجود بیماری ویروسی است و احتمال وجود دیستمپر تقویت می شود. در نتیجه پزشک توصیه کردند حیوان از نظر بیماری دیستمپر هم چک شود و بهترین روش تشخیص آن PCR است البته کیت تشخیصی هم دارد که دقت آن‌کمتر است.

یکی از فرم های بیماری دیستمپر عصبی است و از آنجا که این حیوان هم علائم عصبی مثل فلجی دارد احتمالا دارد در سنین کمتر به این بیماری مبتلا شده و با گذشت زمان علائم عصبی حیوان برگشته باشد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد بیماری دسیتمپر، می توانید به مقاله مربوط به آن با عنوان بیماری دسیتمپر در سگ ها مراجعه نمایید.

 

تعریف هایپوپلازی مینای دندان :

هیپوپلازی/هیپوکلسیفیکاسیون ناشی از اختلال در رشد طبیعی مینای دندان است. هیپوکلسیفیکاسیون مینا زمانی اتفاق می‌افتد که مقادیر طبیعی مینا تولید می‌شود، اما کم معدنی می‌شود و مینای دندان را نرم‌تر از حد طبیعی می‌کند. هیپوپلازی مینا زمانی رخ می‌دهد که مینای دندان سخت، اما نازک و کم باشد.

فلج شدن ناگهانی سگ

 

فلج شدن ناگهانی سگ

توجه : گزارشات مختلفی که در سایت بیمارستان دامپزشکی درین در خصوص روند درمان بیماری ها ارائه می گردد صرفا جهت اطلاع و اشنائی با مراقبت های اولیه بوده و موکدا تاکید می گردد از هر گونه خویش درمانی حیوانات خانگی جدا خوداری نمائید

 


بیمارستان دامپزشکی در تهران

بسیاری از صاحبان و سرپرستان حیوانات خانگی به محض روبرو شدن با مشکل در دنیای مجازی بدنبال ” بهترین دامپزشکی ” می گردند و با سرچ کلماتی مانند

  • ” بهترین دامپزشکی تهران “
  • و یا ” بهترین دامپزشکی مرکز “

تلاش در یافتن ” بهترین درمانگاه حیوانات ” و یا ” بهترین دامپزشکی کشور ” می کنند. برخی بدنبال جملاتی مانند ” بهترین کلینیک دامپزشکی ” و امثال آن مانند ” بهترین درمانگاه دامپزشکی ” می گردند و البته صاحبان پرندگان این جستجو را با جملاتی مانند

  • ” بهترین کلینیک پرندگان “
  • و یا ” بهترین بیمارستان دامپزشکی “

سرچ و پیگیری می کنند.

دامپزشکی حیوانات کوچک در بیمارستان دامپزشکی درین بعنوان یک مرکز دامپزشکی در شرق پاسخگوی نیازهای دامپزشکی در مرکز بوده و بعنوان دامپزشکی مرکزی کشور مطرح و همچنین بواسطه دسترسی بزرگراهی راحت و خارج از طرح پاسخگوی صاحبان حیوانات نیازمند به دامپزشکی در نیاوران و حتی دنبال کننده گان دامپزشکی در پاسداران و یا سایر متقاضیان دامپزشکی ایران می باشد و بی شک حیوانات خانگی همشهریان و حتی سایر حیوانات ایرانیان در دامپزشکی درین تجربه بهتری خواهند داشت.

 


آشنایی بیشتر با بیمارستان دامپزشکی درین

حضور دامپزشکان و متخصصین دامپزشکی در بیمارستان دامپزشکی درین و وجود بخشها و قسمتهای مختلف منجمله

  1. بخش جراحی حیوانات ،
  2. داروخانه دامپزشکی ،
  3. آزمایشگاه حیوانات ،
  4. رادیولوژی
  5. و سونوگرافی

همچنین امکانات سرم تراپی حیوانات و واکسیناسیون حیوانات و تزریقات و فیزیوتراپی حیوانات و حتی خدمات جانبی مانند

  • پت شاپ
  • و اصلاح و شستشوی حیوانات
  • و بستری حیوانات
  • و سایر خدمات و امکانات
  • “اورژانس حیوانات “
  • یا “فوریتهای دامپزشکی “
  • و “امداد و اورژانس دامپزشکی “

از نیاز های جامعه می باشد.

ساعات کار بیمارستان درین

ساعت کار بخش داخلی، اورژانس، داروخانه، پت شاپ، بستری و رادیولوژی، آزمایشگاه و سایر بخش های بیمارستان دامپزشکی درین  بصورت شبانه روزی می باشد (۲۴ ساعته) و تنها کلینیک تخصصی پرندگان با حضور متخصصین پرنده همه روزه از ساعت ۱۰/۳۰ صبح الی ۲۴ شب ارائه خدمات می نماید.

لازم به ذکر است چنانچه علاقه به نگهداری از سگ و یا گربه در منزل و یا محیط کار را دارید، بیمارستان دامپزشکی درین با همکاری متخصصین حیوانات خانگی در بخش های ویژه و مجهز برای درمان این حیوانات، همه روزه آمادگی درمان، معاینه و ویزیت دوره ای حیوان شما را در بخش کلینیک حیوانات بیمارستان دامپزشکی درین را دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.