بیمارستان دامپزشکی درین

شکستگی لگن گربه

شکستگی لگن گربه

بیمارستان دامپزشکی درین حسب وظیفه مراکز درمانی و بعنوان یک بیمارستان حیوانات ، که متشکل از انواع کلینیک دامپزشکی و پت شاپ همراه با متخصصین و کادر کار آزموده ، مخصوص حیوانات خانگی و اصلاح و شستشو حیوانات ، درمان پرندگان و درمان حیوانات خاص و اگزوتیک فعالیت می نماید در بحران ویروس کرونا بصورت شبانه روزی آماده ارائه خدمات دامپزشکی به حیوانات خانگی و همراه شما می باشد.

بیمارستان دامپزشکی درین با امکان تشخیص و درمان بیماری حیوانات خانگی وامکان بستری حیوان همچنین فراهم بودن فضای پانسیون حیوان و آمادگی انجام خدمات درمان حیوانات خانگی در انواع کلینیک دامپزشکی تخصصی مستقر در بیمارستان دامپزشکی شبانه روزی درین مانند کلینیک پرندگان ، کلینیک اگزوتیک ، کلینیک داخلی ، کلینیک جراحی، کلینیک دندانپزشکی حیوانات ، کلینیک چشم حیوانات ، کلینیک سرطان و بیماریهای خاص و سایر امکانات به همراه کادر متخصص موجب گردیده این مرکز بعنوان یکی از بزرگترین ومجهزترین مراکز درمان حیوانات خانگی در میان علاقمندان و دوستداران حیوانات مطرح و زبانزد گردد.

مشخصات بیمار:
  • نوع حیوان: گربه حمایتی
  • نژاد: _
  • جنسیت: _
  • نام: پیشول
  • وزن: ۱ کیلو ۳۰۰ گرم
  • سن: _
علت مراجعه:

کیس توانایی حرکت را ندارد و آب و غذا هم نمی‌خورد با استفاده از کیت تشخیص سریع مشخص شد که حیوان دچار بیماری ویروسی پن‌لکوپنی است.

معاینه:

پس از تهیه گراف مشخص شد که لگن شکسته شده و باید جراحی شود.با استفاده از کیت تشخیص سریع مشخص شد که حیوان دچار بیماری ویروسی پن‌لکوپنی است.پن لکوپنی (کم‌شدن فراگیر گلبول‌های سفید ) یک بیماری خطرناک در گربه‌ها است که اگر درمان یا واکسیناسیون انجام نگیرد، در اکثر موارد باعث مرگ بچه گربه‌ها می‌شود. برای جلوگیری، در ۲ ماهگی واکسیناسیون «تریکت» (واکسن سه‌گانه گربه) باید زده شود.

عامل بیماری یک ویروس DNA تک رشته‌ای از خانواده پاروو ویریده (Parvoviridae) می‌باشد که گروهی کوچک ولی در عین حال مقاوم اند زیرا غشا ندارند.

گربه‌های زیر ۶ ماه بیماری اغلب عوارض سیستمیک و عصبی و در بالغین عمدتاً انتریت و لکوپنی دارد.

نحوه انتقال این بیماری از طریق Oronasal می‌باشد. همچنین از طریق تنفس و گوارشی وارد بدن حیوان سالم شده و در ناحیه گره‌های لنفاوی اوروفارینژیال (Oropharyngial) تکثیر اولیه انجام می‌دهد و ویرمی رخ می‌دهدو از طریق ادرار و مدفوع دفع می‌شود.

درمان:

دکتر برای درمان دارو امپی‌سیلین ،سفتری‌اکسون ،رانیتیدین ،متوکلوپرامید تجویز کرد.

گزارش از کیانا محمدی دانشجو دکترا دامپزشکی دانشگاه آزاد کرج کار آموز دپارتمان داخلی کلینیک دامپزشکی بخش کلینیک اگزوتیک وپرندگان و درمان حیوانات خانگی در بیمارستان دامپزشکی درین

1 دیدگاه

  1. شادي گفت:

    سلام آيا اين بيماري از طريق گربه به انسان سرايت ميكنه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.